Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bizim ekipten huzur esen ve niki kaldı galiba dimi

- - - Updated - - -

allah sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin sana bana bütün hamişlere

allah bu güzel duyguyuda isteyen herkese nasip etsinn
kimseyi evlatla sınamazsın allah

ağlayasım geldi lan kafaaaaaaaaaaaaaa
şuan manyak bir dugu içindeim anlatamam

Kocaman bir amin diyorum

ay ne bilim kafa benimde sat 23 ekim .niye göremedim şimdi ben ya. Belki pine dediği gibi geç döllenmedir. Sana kaç haftalık dediki doktor. Karından mı baktılar sanada

evet canım karından baktılar..5 bucuk haftalık dedi canım..en son 19 kasımda adet olmam gerekiyordu olmadım...

senin döngün kaç gün belki yumutlaam günün geçtir canım ?

kafa beni ağlattın kızz bende cok ıstedıgını bıldıgım ıcın cok duygulandım kızlar benım bır arkadasım var onda dua edıom sızde edın hamıle kalsın dıye cok ıstıyor 1 senedır maf oldu yazık kımseye rabbım aratmasın

ben her zaman dua ediyorum canım Allah kimseyi aratmasın herkese nasip etsin inşallah...bende ağlıyorum öğrendiğimden beridir.
ay fozlerim doldu valla bende buraya geldigimden beri ayri bir salya sumuk oldum zatenn offf kociste kosmus gelmis ne oldu ne oldu diye oda cok sevindi saglikli olsun gec olsun guc olmasin bizimde dedi insallahhhhhhh

canım benim bugün gebeliği öğrenince eve götürdü eşim 2 rekat şükür namazı kıldım oda camiya koştu öğle için namaz kılarken seni geçirdim aklımda hep inan bana sakın ümitsizliğe kapılma canım olurmu..

benim ne kadar üzüldüğümü biliyorsun senin meleğin çok yakın zamanda gelevek hemde

kızlar ben bir yerde duymuştum o iş olduktan sonra hemen banyoya kalkmayın ayaklarınızı havaya dikin 15 dk oylece uzanın nickii dene canım vakti zamanı vardır hem vucüt kendini yavaş yavaş hazırlarmış hamililğe

tes sende panik yapmaa canım erken daha

inş. ondandır canım göremdiğim gün kan değerim 1980 çıktı tabloda 5. haftayada oluyo 6. haftayada oluyo sata göre ise 6. hafta

tesss o tabloya inanmaaa ilk test yaptıgımda banada 5 haftalık diyordu doktora gittim daha 5 bucuk haftalık dedi..

senin değerin çok güzel maşallah kuzu..geç döllenme muhtemelen

kafacannnnnn saldim cayira mi yapmstin bu ay hahaha ovulasyona filan dikkat ettin mi kuzu bende bu ay saldim valla

nikooooo adet olunca her ay doktor yolu tutuyordum biliyorsun..bu adetim arife gününe denk geldi..gitmek istedim ama doktorum bayram tatilindeydi 🙂 bundan dolayı gidemedim ne bi hap kullandım ne bişey hesap kitap bile yapmadım ne zaman adet olacagımı filan hesaplardım onada bakmadım 🙂

21 kasımda artık dayanamadım ama acaba ne zaman olucam bi hesaplıyım dedim 19 kasım çıktı yani 2 gün önce 🙂

ayrıca bu ay yumurtlama dönemlerinde kayınvalidemlerdeydik 🙂

yemin ediyorum Allah eğer kaderine yazdıysa nasip ettise önünde hiçbişey duramıyor hiç bir neden

allah sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin sana bana bütün hamişlere

allah bu güzel duyguyuda isteyen herkese nasip etsinn
kimseyi evlatla sınamazsın allah

ağlayasım geldi lan kafaaaaaaaaaaaaaa
şuan manyak bir dugu içindeim anlatamam

aynı manyak duygu bendede var sahilooooo

Allah benim yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın herkese nasip etsin inşallah

bizim ekipten huzur esen ve niki kaldı galiba dimi

- - - Updated - - -

Kocaman bir amin diyorum

şıpı var birde canım

evet canım karından baktılar..5 bucuk haftalık dedi canım..en son 19 kasımda adet olmam gerekiyordu olmadım...

senin döngün kaç gün belki yumutlaam günün geçtir canım ?

ben her zaman dua ediyorum canım Allah kimseyi aratmasın herkese nasip etsin inşallah...bende ağlıyorum öğrendiğimden beridir.

canım benim bugün gebeliği öğrenince eve götürdü eşim 2 rekat şükür namazı kıldım oda camiya koştu öğle için namaz kılarken seni geçirdim aklımda hep inan bana sakın ümitsizliğe kapılma canım olurmu..

benim ne kadar üzüldüğümü biliyorsun senin meleğin çok yakın zamanda gelevek hemde
ben 32 günde bir oluyorum canım benim 23 kasımda olmam lazımdı olmadım. 5,5 haftallıkta gözüktüyse süper. Benimde bişi gördü doktorda siyah kese görmedi beyaz fasülyeye benzer minik bir şekil gördü

kızlar ben bir yerde duymuştum o iş olduktan sonra hemen banyoya kalkmayın ayaklarınızı havaya dikin 15 dk oylece uzanın nickii dene canım vakti zamanı vardır hem vucüt kendini yavaş yavaş hazırlarmış hamililğe

ah neler neler yapmadım kelebek ama bu ay ne ayak diktim ne gün saydım hiç bişey yapmadım..

Allah nasip kısmet edince oluyor ben buna inanıyorum sadece

allah seni ne etmesin emi ben ilacı bıraktıktan sonraki ay dediğin gibi yaptım yattım ayakları diktim havaya regli oldum 🙂 sonraki ay hemen koştur koştur banyoya gittim nasip kısmet işte tuttu kuzum canım benimmmmm 🙂 hayırlı vakit saat ne zamansa o zaman oluyor kızlar birde çok düşünmemek üstüne düşmemek lazım saldım çayıra demek lazım ne kadar düşünürsen o kadar olmuyor çünkü 🙂 denenmiştir.

Geri