Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ay ne bilim kafa benimde sat 23 ekim .niye göremedim şimdi ben ya. Belki pine dediği gibi geç döllenmedir. Sana kaç haftalık dediki doktor. Karından mı baktılar sanada
kafa beni ağlattın kızz bende cok ıstedıgını bıldıgım ıcın cok duygulandım kızlar benım bır arkadasım var onda dua edıom sızde edın hamıle kalsın dıye cok ıstıyor 1 senedır maf oldu yazık kımseye rabbım aratmasın
ay fozlerim doldu valla bende buraya geldigimden beri ayri bir salya sumuk oldum zatenn offf kociste kosmus gelmis ne oldu ne oldu diye oda cok sevindi saglikli olsun gec olsun guc olmasin bizimde dedi insallahhhhhhh
canım benim bugün gebeliği öğrenince eve götürdü eşim 2 rekat şükür namazı kıldım oda camiya koştu öğle için namaz kılarken seni geçirdim aklımda hep inan bana sakın ümitsizliğe kapılma canım olurmu..
benim ne kadar üzüldüğümü biliyorsun senin meleğin çok yakın zamanda gelevek hemde
kızlar ben bir yerde duymuştum o iş olduktan sonra hemen banyoya kalkmayın ayaklarınızı havaya dikin 15 dk oylece uzanın nickii dene canım vakti zamanı vardır hem vucüt kendini yavaş yavaş hazırlarmış hamililğe
nikooooo adet olunca her ay doktor yolu tutuyordum biliyorsun..bu adetim arife gününe denk geldi..gitmek istedim ama doktorum bayram tatilindeydi 🙂 bundan dolayı gidemedim ne bi hap kullandım ne bişey hesap kitap bile yapmadım ne zaman adet olacagımı filan hesaplardım onada bakmadım 🙂
21 kasımda artık dayanamadım ama acaba ne zaman olucam bi hesaplıyım dedim 19 kasım çıktı yani 2 gün önce 🙂
ayrıca bu ay yumurtlama dönemlerinde kayınvalidemlerdeydik 🙂
yemin ediyorum Allah eğer kaderine yazdıysa nasip ettise önünde hiçbişey duramıyor hiç bir neden
evet canım karından baktılar..5 bucuk haftalık dedi canım..en son 19 kasımda adet olmam gerekiyordu olmadım...
senin döngün kaç gün belki yumutlaam günün geçtir canım ?
ben her zaman dua ediyorum canım Allah kimseyi aratmasın herkese nasip etsin inşallah...bende ağlıyorum öğrendiğimden beridir.
canım benim bugün gebeliği öğrenince eve götürdü eşim 2 rekat şükür namazı kıldım oda camiya koştu öğle için namaz kılarken seni geçirdim aklımda hep inan bana sakın ümitsizliğe kapılma canım olurmu..
benim ne kadar üzüldüğümü biliyorsun senin meleğin çok yakın zamanda gelevek hemde
ben 32 günde bir oluyorum canım benim 23 kasımda olmam lazımdı olmadım. 5,5 haftallıkta gözüktüyse süper. Benimde bişi gördü doktorda siyah kese görmedi beyaz fasülyeye benzer minik bir şekil gördü
kızlar ben bir yerde duymuştum o iş olduktan sonra hemen banyoya kalkmayın ayaklarınızı havaya dikin 15 dk oylece uzanın nickii dene canım vakti zamanı vardır hem vucüt kendini yavaş yavaş hazırlarmış hamililğe
allah seni ne etmesin emi ben ilacı bıraktıktan sonraki ay dediğin gibi yaptım yattım ayakları diktim havaya regli oldum 🙂 sonraki ay hemen koştur koştur banyoya gittim nasip kısmet işte tuttu kuzum canım benimmmmm 🙂 hayırlı vakit saat ne zamansa o zaman oluyor kızlar birde çok düşünmemek üstüne düşmemek lazım saldım çayıra demek lazım ne kadar düşünürsen o kadar olmuyor çünkü 🙂 denenmiştir.