Sırtım ağrıyor geçmiyor sırt ağrısı nasıl geçer

A

Aylin<<<<

Forum Okuru
Sırtım ağrıyor geçmiyor sırt ağrısı nasıl geçer
Sırtım ağrıyor geçmiyor sırt ağrısı nasıl geçer

Merhaba

2 aydır sırtımda geçmeyen ağrılar var. Ağrı kesici kullanıyorum , kas gevşetici kullanıyorum biraz hafifler gibi oluyor ama ilaçların tesiri geçince yeniden ağrımaya devam ediyor. Bu geçmeyen sırt ağrılarım için ne yapabilirim . Sırt ağrısı nasıl geçer sırt ağrıları için bitkisel bir tedavi yöntemi var mı . Sırt ağrılarımın sebebi nedir nasıl geçer ne tavsiye edersiniz.
 
Merhaba tatlım,

Sırt ağrısının sebebini buradan tespit etmek imkansız . Çünkü şundan sebep sırtın ağrıyor diyemeyiz. Sırt ağrılarının o kadar çok sebebi var ki senin ki acaba hangisi bilmek mümkün değil ama biraz bilgi vermek isterim. Mesela safra kesesinde taş olması sırt ağrılarına sebep olur ya da akciğer de bir tümör sırt ağrısı yapabilir , kalp yetmezliği sırt ağrısı yapabilir , böbrek yetmezliği ya da böbrekte tümör sırt ağrısı yapabilir .

Ben ciddi rahatsızlıkları saydım ki sırt ağrını ciddiye al ve doktora git diye . Çünkü mutlaka sırt ağrılarının sebebini tespit edilmeli ve tadavisine başlanmalıdır. Kas ağrısı olabilir , fibromiyalji , soğuk algınlığına bağlı olabilir vs.

Ama mutlaka muayene sonrası anlaşılacak şeylerdir bunlar. Öyle bundan ağrıyor şundan ağrıyor diye yazılanlara bakma. Sırtını sıcak tut ve ağrı giderici kas gevşetici kremler sürerek masaj yaptır en azından doktora gidene kadar.
 
Geri
Üst