Siz siz olun Red Bull içmeyin

kaprisli

Yeni Üye
Üye
Siz siz olun Red Bull içmeyin
redbull parfüm rebull parfüm redbull ne zaman içilir nasıl içilir neyden yapılır
Avustralyalı araştırmacılar, enerji içeceği Red Bull'un genç insanlarda bile kalp krizi riskini artırdığını belirledi.


''Kanatlandırması'' için üniversite öğrencileri ve adrenalin sporları tutkunları arasında popüler olan kafein içerikli içeceğin kanı yapışkan hale getirdiği ve bunun kriz gibi kalp ve kan damarlarında soruna neden olduğu belirtildi.

Royal Adelaide Hastanesinin Kalp ve Kan Damarları Araştırma Merkezindeki araştırmacısı Scott Willoughby, bir Avustralya gazetesine verdiği demeçte, ''Red Bull'un içilmesinden bir saat sonra kan sistemi artık normal olmuyor. Kalp ve damar hastalığı olan hastalarda gördüğümüz gibi anormal oluyor'' dedi.

Willoughby, stres ve tansiyonla birleştiğinde Red Bull'un öldürücü olabileceğini kaydetti.

Red Bull'un Avustralya şubesinin sözcüsü Linda Rychter ise Reuters ajansına verdiği demeçte, araştırmanın, şirketin merkez bürosu tarafından değerlendirileceğini kaydetti. Rychter, ''araştırma, bir fincan kahve içilmesinin etkilerini göstermiyor. Bu nedenle bildirilen sonuçlar beklenen sonuçlardır ve normal fizyolojik değişiklik içinde yer almaktadır'' dedi.




alıntı
 
neden güzel olan herşey zararlı yaw,red buluda çok severim ama bunları okuyunca içemicez galıba
 
bizim evde sadece seftali suyu bide kola var ama nadiren icilir allaha sukur onuda kesecem zatem benim koca kola manyagı
 
Geri
Üst