Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
*Kendine torpil geçtin haa seni gidi seni seni😀Banane yaa ben bu notları hak etmedim bi kerem:seker: *Neyse yine de pekiyiyle geçmişim bu da bişeydir saol canım limonum süpersin...😀
ben yeterince konu açıyorum bi kerem:seker::seker: bu ara cidden yoğunum yaz geldi bizim işler hareketli sadece yaklaşık bir haftadır felan konu açımına yönelemedim ama yoğunluğum geçti canım daha çok konu açımına yönelcem😀 ayrıca kapris yapmazsam ismimin anlamı nerde kalcak 😀 bu arada not konusunda kendine torpil yapmışsın gözümden kaçtı sanma :ruyam::zuha: ayrıca karne fikrine geçecek olursak çok güzel düşünmüşsün eyi eyi beğendim ama yılsonu ödevi vermemişsin😀
:hıms: tühhhh o kadar zayıf durumdayımm demekki karne bilem alamamışım iyim
iiiiiii heyyyyy sınıftamı kaldımmm şimdiiiii nayır nolamazzz :ahhhhh:b çok çalışmam lazımm çokkk iyikide karne yokk yoksa sadminim bu karnenin hali ne böyle diye söyelenirdiii çalış mislinay çalış derdii laf aramızda notlarımız adminlerimizdee😀
emeğine sağlık meçhul canım baya bir uğraşmışın zevkli bir konuda olmuş :laugh:
Sağol canım ya sizin gülümsetebildiysem ne mutlu bana🙂🙂🙂maksat haber olsun gerçek değil asla gerçek düşüncelerle hareket etmedim etseydim hepimiz sınıfta kalırdıkşaka bir yana yorumlaırnızı çok beğendim.Teşekkür ediyorum.Mislicim ya ben seni nasıl unutmuşum cidden😕😕valla kusura bakma en kısa zamanda seninde karnen olacak meraklanma