Spermin faydaları nelerdir ?

Uzman SühaN

Administrator
Spermin faydaları nelerdir ?
Spermin üreme üzerindeki bilgisi dışında eminim ki farklı özelliklerini yeni duyucaksınız.Canlı hücre olma özeliğinden ötürü cilt üzerinde inanılmaz faydası olduğu uzmanlar tarafın dan vurgulanan sperm , cildi yenileyerek gençleştiriyor muş.


Peki sperm nasıl ve hangi özelliklerinden ötürü cildi gençleştiriyor tüm detayları yazımızın devamın da bulabilirsiniz.Öncesi Spermle gelen güzellik adlı konumuzu da incelemenizi öneriyoruz.


Erkek üreme hücresi olan spremin cilt üzerinde mucizevi etkileri olduğu ,gerek uzmanlar gerekse , uygulayanlar tarafın dan vurgulanıyor.Gerçekten bu işin aslı astarı nedir,sperm cilde nasıl bir etki gösteriyor sizler için araştırdım.Konuyu araştırırken sperm yutma nın söz de faydalarını da gördüm.

Evet okurken en az benim kadar tiksindiğinizi hissediyorum.Saf protein barındıran spermin şifa kaynağı ve doyurucu özelliği olduğu belirtilmiş.Burda öncelikle bir tövbeestafurullah demek istiyorum.Sanki kıtlık çıkmış ta yiyecek bir şey yok ,doyurucu diye sperm yemeye teşvik edici yazılar..Spermin cilde faydası olduğu konusuna gelince; cildini her gün spermle yıkıyor diye bir manşet,ardından spermle maske yaptığını gerim gerim gerinerek anlatan kadınlar..Cildimi güzelleştireyim derken ar damarını çatlatanlar.. Yorumlara bakılırsa hayli işe yaradığı yazıyor bu tiksinç uygulama..Ayrıca bir çok cilt kreminin için de sperm olduğuna dair yazılar gördüm.Bide burdan yakın.Elin dölüyle gençleşmek.Burda yazılıp çizilecek çok söz var ki , edebim bunları yazmaya el vermiyor...

Ah şu bilinçsiz tüketim canavarı olan cehaletimiz .Alınan ürünlerin içeriğini okuyupta ürünü satın alan kaç kişi var ki ? Lütfen bilinçli bir tüketici olmanın yanın da ,helal haram ürünlere de dikkat edelim.Kimliğinizde sadece müslüman ibaresinin yer alması sizi müslüman kılmaz.Konuyu fazla dağıttığımı ama doğru bilgilendirerek sorumluluğumu da yerine getirmenin vicdani rahatlığını yaşıyorum..Şimdi uygulamak isteyenler için uzmanların dan derlediğimiz ,spermin cilde faydaları konusunu sizlerle paylaşıyorum..




spermle cilt bakımı.jpg





Spermin Faydaları

Spermin faydalarına değinmeden hemen önce nasıl üretildiği ve neleri ihtiva ettiği konusuna değinmemiz daha yerinde olacak diye düşünüyorum. Sperm, erkeklerin testislerinde üretilen ve üremeyi sağlayan sıvının kendisidir. Testislerde üretilmesi, oldukça önemlidir çünkü testisler ısısı, ortalama vücut ısısının 5 ila 7 derece altındadır. Bu spermin daha uzun süre ve daha sağlıklı bir şekilde -tabiki gelecekte kullanılmak üzere- saklanması için uygun şartları sunar. İnsan spermi, bol miktarda protein, C ve B12 vitaminleri ile çok çeşitli -ve faydalı- aminoasitler, enzimler içermektedir. Ortalama bir yetişkin erkeğin sperm üretim süresi 12-14 hafta arasında değişmektedir. Bu bile aslında spermin içeriği konusunda bize bir ipucu vermektedir. Vücuttaki hiçbir madde bu kadar uzun sürede üretilmemektedir.

Spermi yutmanın faydaları nelerdir ?

Spermin oral yolla yani ağızdan alınarak yutulması konusunda geçmişten bugüne çeşitli araştırmalar yapılmıştır. Bunların büyük bir spermi yutmanın herhangi bir faydası olmadığı yönündedir. Ancak küçük bir bölümü, insan sperminin bol miktarda protein içermesinden mütevellit, ciddi anlamda kas yapıcı ve koruyucu bir etki fayda sağladığını savunmaktadır.

Spermi cilde sürmenin faydaları nelerdir ?

Spermin cilde sürülmesi ise çok farklı ve pek tartışma götürmeyen bir konudur. Bugün pek çok kadın, spermi yüzlerine ve vücutlarının çeşitli bölgelerine sürerek gençleştirici bir etki yarattıklarını savunmaktadırlar. Araştırmalarda kadınların bu tespitlerini destekler niteliktedir. Pek çok kozmetik ürün üreten firma, bugün özellikle “gündüz kremi” şeklinde adlandırılan koruyucu kremlerin içerisinde insan spermi koymaktadırlar. Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) yaptığı araştırmalara göre, bu kremlerin kullanımında herhangi bir yan etki veya zararlı bir yan bulunmamakta, aksine cildin genç görünmesine yardımcı olacak faydalar içerdiği ortaya çıkmıştır. Özellikle B12 zararları ve C vitamini açısından zengin olan spermin, kadınlarda tüm vücuda uygulanması pek çok araştırma tarafından desteklenir durumdadır.

Spermi cilde sürmenin geçmişi

Spermin cilde sürülmesi milattan önce 1000’li yıllarda Mısır’da ve Orta Asya’da çok sık görülen bir eylemdi. Kadınlar için partnerlerinin spermlerini ciltlerine sürmek ve yutmak bir gelenekti ve bunun onların ömürlerini uzatacağına inanırlardı.
 
Son düzenleme:
kızlarrr ben güzelliğimi sperme borçluyum cildim mermer gibi pürüzsüz tavsiye ederim ;))
 
Ne güzel , ne güzel :D Yorumunuz için teşekkür ederiz. Keşke spermi cilde nasıl uyguladığınızı da yazsaydınız.Merak edenler olabilir. Yüzünüz de kaç dakika kalıyor, ne kadar sık aralıklarla yapıyorsunuz ? Deneyimlerinizi paylaşırmısınız ?
 
çok basitki :) ilişki sonrası spermleri heba etmiyoruz. prezervatife dökülen spermleri pumukla göz çevresine dudak kenarlarına sürüyoruz ımm ne kadar ilişki okadar maske ;) şaka yapmıyorum uygulayanlar farkı görecektir yüzünde kahverengi lekesi olanlar lekelerede iyi geliyor
 
Kızlar merhaba. İsmini vermek istemeyen bir hanım olarak aranızdayım. Forumda gezinirken şans eseri rastladım bu başlığa. Peki, neden tıkladım? Çünkü ben bu tiksinç şeyi epeyce zaman uyguladım cildime.:D Konuyu görünce sizlerle paylaşmak istedim. Utanarak ve tiksinerek anlatacak olursam;:D


Kocama çok aşık olduğum dönemlerdi.:D E tabi aşktan insanın gözü tiksinti mi görür. :eek:Söylemesi ayıp geri çekme yöntemiyle korunuyorduk; bu sayede spermlerle pek haşır neşir oluyordum. :oops:Spermleri yüzümün her bölgesine yayıp 20 dakika bekletiyordum. O zamanlar cicim ayında olduğumuz için bol bol aşk yapıyorduk dolayısıyla haftanın 4-5 günü bu maskeyi uygulamaya fırsatım oluyordu. Yüzümde o dönemler sivilceler vardı. Spermler, sivilcelerimin geçmesinde gerçekten katkılı oldu ve ayrıca yüzümün parlamasını sağladı. Neyse bu kadar itiraf yeterli; kendinize iyi bakın.:huhe:
 
Geri
Üst