Şubat 'ta anne olacağım:)

herkese merhabalar........dün tatilden döndüm kızlar.bugünde doktora gittim.ikili testim yapıldı.kan sonucunu 1 hafta sonra alacağım.bebişimin ense kalınlığı 1.6 ve crl 72.8 çıktı.çook şükür herşey normal değerlerdeymiş.4 hafta sonra kontrolüm ve cinsiyeti göstermedi.benim içime kız gibi geliyo ama sağlıklı olsunda farketmez🙂

eminegelin ve carizma sizlerde testlerinizi yaptırmışınız.sizlerinde gözü aydın olsun.inş. hep sorunsuz hamişlik geçiririz.bebişler nazlı çıktı cinsiyetlerini göstermiyolar🙂

evt yaptik ense kalinligi normal cikti kan sonucunuda bu hafta alacaz insallah oda temiz cikar 🙂

selam kızlar.sizlere sabah sormayı unutmuşum.bugün dr vitamine başlamam gerektiğini söyledi.şimdiye kadar folic plus kullandım.bugün elevit (pronatal) ve balık yiyemiyorum deyince marincap(omega 3 balık yağı konsantresi) verdi. sizler ne kullanıyprsunuz? çatlak kremi de lierac aldım.dr krem ismi vermedi içeriğindeki madde önemli dedi ona görede eczacım bunu verdi.bende netten araştırdım iyi olduğunu söylüyorlar.bakacağız artık 🙂

selam kızlar.sizlere sabah sormayı unutmuşum.bugün dr vitamine başlamam gerektiğini söyledi.şimdiye kadar folic plus kullandım.bugün elevit (pronatal) ve balık yiyemiyorum deyince marincap(omega 3 balık yağı konsantresi) verdi. sizler ne kullanıyprsunuz? çatlak kremi de lierac aldım.dr krem ismi vermedi içeriğindeki madde önemli dedi ona görede eczacım bunu verdi.bende netten araştırdım iyi olduğunu söylüyorlar.bakacağız artık 🙂

selam cnm ben ilk 13 hafta folik asik (icinde folik asit disinda iyod flnda var), magnezyum ve kan surubu kullandim, simdi bunlarin disinda arti kalsiyum ve balik yagi iceren hap kullaniyorum adi femibion(folik asit + balik yagi konsantresi), elevitle ayni icerikte hemen hemen. yeterlidir insallah 🙂 catlak kremi olarakda vichynin bi kremi var onu aldim, kokusu disinda cok iyi bir krem gibi görünüyo 🙂

Son düzenleme:

ben 13.haftaya kadar sade folik asit kullandim, simdi ikinci dönem folik asite gectim, ondada carizmanin dedigi gibi günde bi tane folik asit bitanede omega 3 iciyorum....
baska birsey vermedi doktor simdilik....
catlak kremi ister en iyi markayi al ister en kötüsünü... olcak oldumu mutlaka olurmus 🙂 annemde catlaklik yok, insallah bende ona cekmisimdir 🙂
bende aldim bi masaj kremi ama acikcasi hergün yapmiyorum... simdilik tek karnima uyguluyorum, ama popoya ve gögüslerede baslamam lazim yavas yavas...

bu arada kizlar, benim gögüslerde büyüme durdu, ama uclari aciyor biraz....
bide acilen bu hafta ya yoga ya jimnastik ya baska birsey baslamam gerekiyor, havada soguk yagmurlu aksamlari yürüyüsede cikamiyorum 1 haftadir... vücüdümü hic rahat hissetmiyorum...

bu arada kizlar, benim gögüslerde büyüme durdu, ama uclari aciyor biraz....
bide acilen bu hafta ya yoga ya jimnastik ya baska birsey baslamam gerekiyor, havada soguk yagmurlu aksamlari yürüyüsede cikamiyorum 1 haftadir... vücüdümü hic rahat hissetmiyorum...

ben bu hafta ebeyle tanismaya gitcem orda sorcam baslamam gerekip gerekmedigini, benim gecen hafta gögsümde batmalar yanmalar oldu büyüdügü icin dediler, sende belki görmedigin halde büyüyodur..bende hani lekelenmeler oldu ya o yüzden uzun yürüyüslerden tirsiyorum 500 m yürüyorum snra esime hadi gidelim eve nlu nlmaz diyorum yanlis aslinda yavas yavas yürümem lazim ama korkuyorum iste bunuda ebeye sorcam kadin ilk günden bikacak benden bu gidiyle 🙂

bende elevıt aldım ama daha baslamadım buhaftada ıcecegım sonea elevıte gececım...cumaya randevumuz var canım bakalım ekstra bısey verecek mı?catlak kremıne de gıttıgımde soracagım ona gore eger tavsıye edecegı bısey varsa onu alırım yoksa eczaneye sorup alırım canım...

ben bu hafta ebeyle tanismaya gitcem orda sorcam baslamam gerekip gerekmedigini, benim gecen hafta gögsümde batmalar yanmalar oldu büyüdügü icin dediler, sende belki görmedigin halde büyüyodur..bende hani lekelenmeler oldu ya o yüzden uzun yürüyüslerden tirsiyorum 500 m yürüyorum snra esime hadi gidelim eve nlu nlmaz diyorum yanlis aslinda yavas yavas yürümem lazim ama korkuyorum iste bunuda ebeye sorcam kadin ilk günden bikacak benden bu gidiyle 🙂

evt canim dani$ ondan sonra basla.... ben aksamlari e$imle baya yürüyordum ama simdi hava yagmurlu oldugundan cikamiyoruz. sanirim yogaya baslicam ya... icimden o geciyor... bu hafta ayarlasam iyi olcak, haftaya baslarim hemen....
benim gögüsler 89 du hamile kalinca 94 oldu... hala 94 de 🙂 ilk baslarda acayip olmustu yaaa 🙂 simdi iyi, uclarina dokundummu aciyor bitek 🙂
kiz sen folik asite 13 haftadami basladin??? ben teee ocakta baslamistim, doktor bebek istedigimi söyledigimde yazmisti, o günden bu güne icim di$im folik asit 🙂

ay ben anca bitiririm hazirliklari 🙂 cok zor beyeniyorum zaten bide, seminar sinav falan derken ooo daha oda boyancak bi sürü i$ var...
yaa evt yaaa bebek arabalari cok pahali bide acikcasi hic benim icime sinen daha cikmadi... gerci bebek arabasini annemler alcak ama... 🙂
kiz sizin baktiginiz belki ileride gercek araba oluyordur, ne o ölye 2000 € 🙂

hosgeldin..... kontrolun iyi gectigine sevindim... sorma yaaa ne nazli bu bebekler... ama onlarinda sucu yokki, daha cok kücükler 🙂

yaa bizim hani bi listemiz olacakti... ben haziran anneleriyle itibata gectim, listeyi hazirladim ama yüklenmiyor....
canım bu yazını yeni farkettim.liste hazırladıysan sadmin yardımcı olurum demişti.sen listeyi ona mesaj at.o bizim topiğe yerleştirir.teşekkür ederiz listeyle ilgilendiğin için 🙂

evt canim dani$ ondan sonra basla.... ben aksamlari e$imle baya yürüyordum ama simdi hava yagmurlu oldugundan cikamiyoruz. sanirim yogaya baslicam ya... icimden o geciyor... bu hafta ayarlasam iyi olcak, haftaya baslarim hemen....
benim gögüsler 89 du hamile kalinca 94 oldu... hala 94 de 🙂 ilk baslarda acayip olmustu yaaa 🙂 simdi iyi, uclarina dokundummu aciyor bitek 🙂
kiz sen folik asite 13 haftadami basladin??? ben teee ocakta baslamistim, doktor bebek istedigimi söyledigimde yazmisti, o günden bu güne icim di$im folik asit 🙂

düzenli olarak folik asiti hamile kaldigimdan beri iciyorum ondan önce arada kullaniyodum 2,5 yil bekleyince belli bi süre snra insan aman bebegin gelecegi yok niye iceyim diyo 🙂

Geri