Şubat 'ta anne olacağım:)

herkese yeniden merhaba şubat ayının tatlı hamişleri nasılsınız bakalım tatil bizim junior a çok iyi geldi bütün bulantılarım kusmalarım bitti artık verdiğim 5 kiloyu 15 kilo olarak alıcam heralde 😀 önüme ne gelirse yemeye başladım walla kendime dur diyemiyorum artık 🙂 bu arada ikili testimizi de yaptırdık sonuçlar temiz çıktı herşey yolunda çok şükür bebiş 13+4 oldu bugün ultrasonda da enteresan hareketler içinde kocaman oldu eşek sıpası hayret ettim walla bakmaya doyamıyorum elimde olsa bi ultrason cihazı alıp evde bakıcam sürekli şaka bi yana da çok güzel duygularmış bunlar allah herkese yaşatsın bebişlerimize de sağlık versin...

oh oh ne güzel, bende her us´dan ciktigimda mutlu huzurlu rahatlamis hissediyorum... benim bebegimle bulusmama daha 2,5 hafta var zamanda gecmiyo zaten..özledim valla

herkese yeniden merhaba şubat ayının tatlı hamişleri nasılsınız bakalım tatil bizim junior a çok iyi geldi bütün bulantılarım kusmalarım bitti artık verdiğim 5 kiloyu 15 kilo olarak alıcam heralde 😀 önüme ne gelirse yemeye başladım walla kendime dur diyemiyorum artık 🙂 bu arada ikili testimizi de yaptırdık sonuçlar temiz çıktı herşey yolunda çok şükür bebiş 13+4 oldu bugün ultrasonda da enteresan hareketler içinde kocaman oldu eşek sıpası hayret ettim walla bakmaya doyamıyorum elimde olsa bi ultrason cihazı alıp evde bakıcam sürekli şaka bi yana da çok güzel duygularmış bunlar allah herkese yaşatsın bebişlerimize de sağlık versin...

amanin amanin kimler gelmis 🙂 iyi oldugunuza sevindim.... ne cabuk büyüdüler demi yaa 🙂 senin icinden e$ek sipasi gecmis, benim icimdende $ebek gecmisti, cünkü cok $irindi hareketleri, $ebeklik yapti resmen 🙂
kiz 15 kiloyla atlatirsan $ükret 🙂

anamm daha fazla şişersem adam beni boşar walla limit 15 geçersem dul kalırım😀 gerçi kendimi avutuyorum bu yemek temposuyla devam edersem şubata kadar tam jumbo olucam 15 kiloya şükretsem iyi olacak kanımca:D:D😀

hoşgeldin canım.tatilde öyle oluyo ya helede annenin yanına gittiysen.testlerinin temiz çıkmasına çook sevindim.hadi gözün aydın.inş. hep böyle sorunsuz devam ederiz.

selam kızlar..hepinize hayırlı ramazanlar...rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş.ben oruç tutmuyorum ama eşim tutuyo gece sahura kalktık hani bende tutcakmış gibi 🙂kiloya değinmişiniz.bende 3-3,5 kilo aldım şimdiden.drumdan ikaz aldım bile🙂ayy çook dikkat etmem gerek 🙂)

selam kızlar..hepinize hayırlı ramazanlar...rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş.ben oruç tutmuyorum ama eşim tutuyo gece sahura kalktık hani bende tutcakmış gibi 🙂kiloya değinmişiniz.bende 3-3,5 kilo aldım şimdiden.drumdan ikaz aldım bile🙂ayy çook dikkat etmem gerek 🙂)

slm, hayirli ramazanlar, bende seninle ayni durumdayim esim tutuyo ben bakiyorum 🙂 cok tutmak istedim ama esim annem babam herkescikler cephe aldi bana.... 🙂

sanada hayirli ramazanlar 🙂 kiz 3 kilo normal degilmi ? ben bi haftadir tartilmadim, en son 1 kilo almistim, acikcasi korkuyorum tartilmaya, bu ara fazla hareket edemiyorum 🙂

daffadil ve carizmacım teşekkürler umarım hep böyle sağlıklı huzur dolu geçer hamileliğimiz eminecim kilo mevzusu ciddi anlamda kasmaya başladı ilk 3 ay boyunca tam 5 kilo vermiştim hamile kaldığımda 62 kiloydum geçen hafta tartıldım dr.da 57 kiloya düşmüşüm havalara uçtum zayıflıyorum genç kız gibi olucam hamişliği çaktırmıcam diye ama son 1 haftadır tüm hayallerim suya düştü mutfağa kilit vurmak şart oldu artık:D:D

daffadil ve carizmacım teşekkürler umarım hep böyle sağlıklı huzur dolu geçer hamileliğimiz eminecim kilo mevzusu ciddi anlamda kasmaya başladı ilk 3 ay boyunca tam 5 kilo vermiştim hamile kaldığımda 62 kiloydum geçen hafta tartıldım dr.da 57 kiloya düşmüşüm havalara uçtum zayıflıyorum genç kız gibi olucam hamişliği çaktırmıcam diye ama son 1 haftadır tüm hayallerim suya düştü mutfağa kilit vurmak şart oldu artık:D:D

kilit vursan bile, canin istedimi kilidi degil kapiyi kirarsin 🙂
canim mecbur kilo alcaz, sadece yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor... ben $ahsen cikolata, dondurma bu kadar yemeseydim, simdiye kadar hic kilo almazdim, kendimi tutmaya calisiyorum. artik oldugu kadar 🙂

Geri