Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ay canım berranurum sendemi sezeryan olacaksın Allah yardımcın olsun inş meleğini sağlıcakla kucağına alırsın benimde ağrılarım başladı galiba benim oğlan erken gelecek...bu arada bebeğinin ismini ne koyacaksın
unforgivenn ordamsın cnm nasılsın heyecan varmı sezeryan öncesi bişiler yaptılarmı kontrol falan bide sen direk sezeryan istemiştin dimi cnm çatı muayenesi olmadın dimi çok zor bişidi o yaa
8jı9ıjmk
nurcum sezeryanı ben istedim önceden yapılan bişey yok ameliyat için tahlil falan yaptırdık geçen gün o kadar ama yarın neler yapılacak bende bilmiyorum cumartesi döndüğümde hepsini anlatırım canım.
allah yardımcın olsun bitanem inş bir avazda doğğurusun meleğini ne güzel sonunda alıyosun bebişini kucağina rabbim bizede göstersin inş o mutlu günleriii allahıma emanet oll meleğimm
unfo cn mallah yardimcin olsun bugün kuzunu kucagina aliyosun allahin izniyle.
dilek: su cati muayenesini anlamadim ben galiba sanci aninda ebe yapti o muayeneyi bilemeyyom yanee 😀
iki gün önce kizimin göbegi düstü kizlar bugünde ebeyle beraber ilk defa yikadik, hic aglamadi cok sükür kizim suyu seviyo anlasilan 🙂
ay canım berranurum sendemi sezeryan olacaksın Allah yardımcın olsun inş meleğini sağlıcakla kucağına alırsın benimde ağrılarım başladı galiba benim oğlan erken gelecek...bu arada bebeğinin ismini ne koyacaksın
cnm aslında bkendimi normale adapte etmiştim iice ama çatı dar denince ve o muayeneden sonra kortum zorlanısa bebeğim die ne biliim ya açıkçası hala kararsızım Rabbim kararlarımızı hayırlı eylesin bnmde ağrılarım var cnm ama çok değil gelsin artık bizim yaramazlarda yaa
buarada oğlumun adı mehmet eymen olcak inş teyzesi
siz ne koyucaksınız isimleriyle hayırlı birer evlat oalrak büyüsünler inş
cnm korkutmak gibi olmasın ama yaşadığım en berbat şeydi diyebilirim ya aslında çok kısa sürüyo yine olcaksın deseler yaptırır mecbur ama o an çok fenaydı ki acı eşiği yüksek biriyim Allaha şükür çatımın dar olmasından kaynaklandı sanırım bu kadar acıması yani sende öyle olmayabilir
8jı9ıjmk
nurcum sezeryanı ben istedim önceden yapılan bişey yok ameliyat için tahlil falan yaptırdık geçen gün o kadar ama yarın neler yapılacak bende bilmiyorum cumartesi döndüğümde hepsini anlatırım canım.
unfo cn mallah yardimcin olsun bugün kuzunu kucagina aliyosun allahin izniyle.
dilek: su cati muayenesini anlamadim ben galiba sanci aninda ebe yapti o muayeneyi bilemeyyom yanee 😀
iki gün önce kizimin göbegi düstü kizlar bugünde ebeyle beraber ilk defa yikadik, hic aglamadi cok sükür kizim suyu seviyo anlasilan 🙂