canım capaklanma bızde yok ama olagan bırseymıs gecmıs olsun kuzuna....aynen bızımkıe duzenı bır tutturamadık gecemız gunduzumuze karıstı....evet kızlar ya bu bebekler gün geçtikçe huy değiştiriyo normalde bnm oğlum geceleri çok güzel uyur sadece emmek için uyanır hatta bazen ben uyandırırdım ne olduysa dün gece 3 e kadar uyumadı gazımı vardı anlayamadım ama bu arada maşallah oğlum iyi emiyo sütümde iyi inş böyle devam eder mamaya gerek kalmaz ya bide benim oğlumun gözleri çok çapaklanıyo drna götürdüm göz yaşı kanalı tıkalı değil geçer dedi damla verdi sizin bebeklerde oluyomu çapaklanma neyse kızlar bebişlerinizi öptüm ALLAHIM HEPSİNİ KORUSUN.....
al benden de okadarrrrr kuru kafa oldum sımdıde benı kaldırdı kendı uyudu yawwwwww...bende uyanınca bıdaha uyuyamamkı.......🙁ınsallah bıran once bu uyku duzenlerı yerıne oturur.....bizim kizda capaklanma olmuyo papatyam...
oyyhhh her yazmak istedigimde kizim basliyo aglamaya yarim kaliyo yazilar simdide mirildanmaya basladi, artik gündüz dogru düzgün uyumuyo gecede 2-3 saatte bi kalkiyo aptal gibi oldum valla 😕 hehh aynen böyle...
ama bunada sükür olcek okaaaa =) simdi uyandi yanima kara gözleriyle beni dikizliyo sipahadi ben kacar kizlar bb
hadi ben kacar kizlar bb