Şubat 'ta anne olacağım:)

bugün patronun bebis görmeye geliyo, pazar günüde mevlüdümüz var 40 kisinin üzerinde insanlar gelecek, hizmetten sundan bundan gectim bebisimi onlardan ve onlarin cocuklarindan nasil koriycam onu düsünüyorum =) malum birazda hasta. annem bi göster sonra damat alsin asaga götürsün dedi alt katta kuzenim oturuyo onlarda bizde olacagi icin alt kat bos olacak oraya kacircaz kizimi =))

saol cnm biraz daha iyiyiz artik cok sükür.
amaaaan o yasta cocuga neden az verecekmissin, benim doktorumda isteigi zaman ver kisitlama bu yast acocugu dedi valla.
abartmis bence doktorun simdiden ne diyeti
aman doktorun manyaklığı be. diyecektim adam senin emekliliğin gelmiş kalk oradan başkası otursun diye😀 valla ben aynı sistem devam ediyorum. sadece geceleri 1 kez mama veriyordum onu kestim onun dışında sütün dibine vuruyo kızım. bu arada zinco aldık bizde inşallah işe yarar gazı olmaz yavruşumun. canım sende dikkat et kalabalığın arasında mikrop kapıp hastalanmasın çocuk. bi görünüp kaçın bence fazla durmayın hem çocuk sende nasıl olsa yaw büyüyünce görsünler🙂

cnm aynen bnm oğlumd öyle yarın bakalım kontrolümüz ve aşımız var sağlık ocağına gidicez sanırım bnmkide ii kilosu gerçi 5 olmamıştır ama yakşamıştır 🙂maşallah kuzucuklarımıza ay hakketten hayret bişi ya ne biçim doktor öle el kadar çocuğa ağlama emmemezsinmi dicez bnmkide illa memede uyumak istiyo dediğin gibi en fazla 10dk amiyodur sık sık alıyo her ağladığında veriyorum napiim emmek sitiyo aranıyo yavrum kafasını bisağ bi sol ağzınıda açıyoo napıcaz olmazmı dicezz sağlıklı olsunlarda hem sadece anne sütü ile besleniyolar yani en güzeli aldıkları kilo güzel bence takma kafana cnm Rabbim sağlık versin hepsine
amin nurcum. valla hiç taktığım yok ben aynı sistem devam ediyorum aç mı kalsın yawrucak. maşallah iştahı var ki emiyo niye kısıtlayım. emekleyip yürümeye başladığında kilo falan kalmaz zaten. hem böyle daha güzel tosbik tosbik tam sevmelik🙂

carizma geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda iyi olur küçük meleğin. ben son durum raporu vereyim🙂 bugün kızımı dr.a götürdük kalça usg si için. sonrasında muayene ettiler boyuna kilosuna falan baktılar tabii hiç gitmediğimiz değişik bi hastaneye gittik bu sefer benim maceraperest eşim yüzünden. neyse 50 li yaşlarda bi dr. baktı ve aynen şöyle dedi; bu ne böyle 1 aylık çocuk bu kiloda olur mu hiç az emsin fazla emzirme! çocuk 5070 gr. bu arada. sinirim tepeme çıktı nasıl diyete sokucam ben el kadar çocuğu olmadı koşu bandı alayım da zayıflatayım bari hayret bişey. ya anlam veremediğim bu çocuk zaten sürekli emerken memede uyuyakalıyo toplasan emdiği 10 dk bişey. ee dolayısıyla erken acıkıyo tam doymadığı için. ben nasıl kısıtlayabilirim ki bu durumda? aç kalınca yıkıyo ortalığı haklı olarak. ne yapıcam bilemedim kızlar siz bi fikir verin. hoş benim de kızımın da bu durumdan şikayetimiz yok ama doktorun gözüne battı heralde. gıcık adam yaww...
canım masallah oncelıkle doga'ya.....devam et kendı sıstemıne bosverrrr anne sutunden degerlı ne var kı......

selam kızlar nasıl gıdıyor annelık??????
kızlar uyku duzenınız nasıl ?ben bıkac gundur tımarhanelık oldum resmen...benım hanım ne gece ne gunduz uyumuyorrrrrrrrr delırcem nasıl bır bunyesı var nasıl dırenıyor anlamıyorum...tas catlasın gece ve gunduz toplamda 4 yada 5 saat uyudu ıkı gundur.....nezaman duzelcek bır anormallıkmı var anlamadım....havalar bozuk olunca usutmeyelım dıye bu hafta doktoru erteledım bıkac gun ıcınde gıtmem gerek cunku bu cocugun bu halı benı yıpratttı...gozlerı kızarıyor uykusuzluktan ama cadı uyumuyor..altı temız,gazı yok,karnı tok ama uyku da yooooooooooook.....
sızler ne durumdasınız gunduz ve gece nasıl uykuzları bebıslerın ve toplamdaa kac saat uyuyorlar?tek bu uyku sorunu bendemı acaba?yanı hanı gunduz ve gece bellı saatlerde uykusu olsa tamam duzenı oturdu dıye avunacagım.....

kızlar uyku duzenınız nasıl ?ben bıkac gundur tımarhanelık oldum resmen...benım hanım ne gece ne gunduz uyumuyorrrrrrrrr delırcem nasıl bır bunyesı var nasıl dırenıyor anlamıyorum...tas catlasın gece ve gunduz toplamda 4 yada 5 saat uyudu ıkı gundur.....nezaman duzelcek bır anormallıkmı var anlamadım....havalar bozuk olunca usutmeyelım dıye bu hafta doktoru erteledım bıkac gun ıcınde gıtmem gerek cunku bu cocugun bu halı benı yıpratttı...gozlerı kızarıyor uykusuzluktan ama cadı uyumuyor..altı temız,gazı yok,karnı tok ama uyku da yooooooooooook.....
sızler ne durumdasınız gunduz ve gece nasıl uykuzları bebıslerın ve toplamdaa kac saat uyuyorlar?tek bu uyku sorunu bendemı acaba?yanı hanı gunduz ve gece bellı saatlerde uykusu olsa tamam duzenı oturdu dıye avunacagım.....

anlatayim ama herkes kocamaaaaan bi masallah desin =)
hiriltisi oldugu icin bu aralar uykusu bölük pörcük ama ben uyku düzenini anlatiym
sabah 7de kalkiyoruz salona geciyoruz sütünü iciýo az saga sola bakiyo biraz agliyo ama yatiriyorum pi$ pi$liyorum genelde uyuyo gündüz genelde 1-2 saat arayla uyanip azar azar süt/mama istiyo bizim vardiyemiz aksam 5-6 gibi basliyo agliyo susmuyo illa kucak istiyo (sagolsun babamiz alistirdi) önemli olan gündüz hep yanimizda salonda tv acik biz konusuyoruz isik var.
aksam 9da aliyorum odasina götüroyurm müzikli oyuncagi var onu aciyorum gazi fln yoksa kendi kendine uyuyo biraz agliyo ama kucak istiyorum aglayisi oludgu anladigim icin hic tinlamiyorum 1-2 dk agliyo snra daliyo
9.3d0dan 1.30a kadar uyuyo mama alt temizlemeden snra yine mirildanip uyuyo snra 4te uyanip iste 7ye kadar uyuyup vardiyemiz tekrar basliyo.....=)
ebe 8-10 haftalik olunca uyku düzeni normale girer dedi

öncelikle carizmanın ilk kocaman maşallahı benden🙂 bende anlatayım canım. gündüzleri uyku depolayıp akşam acısını çıkaranlardan bizim hatun. 1.5 saatte bir emziriyorum gün içinde ama bazen süre azalabiliyo tabii. gece yatağa yattığımızdan en fazla 15 dk sonra başlıyo mızıklama. ağlamıyo ama sadece mızıklıyo adamı deli etmek için ya ağla ya sus dimi ama ne o mızık mızık🙂 dün gece rahat yattım yatarken zinco verdim o da uyku verdi sanırım yine 1.5 saatte falan uyandı ama oda acıktığı için. onun dışında pek bi mızıklaması olmadı yani. gerçi hergün huyu değişiyo o yüzden de kesin bişey söyleyemiyorum günü gününü tutmuyo çünkü. beni sorarsan geçen 36 günün uykusuzluğu kilo bazında etki yapıyo hergün biraz daha eriyorum. göz kapaklarım yere değecek neredeyse tutamıyorum artık. 3 4 gün daha bekliyorum belki 40 ımız çıkınca biraz düzelir diye ama fazlada umudum yok. carizmanın da dediği gibi 2.5 3 aylık olana kadar böyle gidecek bu düzen heralde...

anlatayim ama herkes kocamaaaaan bi masallah desin =)
hiriltisi oldugu icin bu aralar uykusu bölük pörcük ama ben uyku düzenini anlatiym
sabah 7de kalkiyoruz salona geciyoruz sütünü iciýo az saga sola bakiyo biraz agliyo ama yatiriyorum pi$ pi$liyorum genelde uyuyo gündüz genelde 1-2 saat arayla uyanip azar azar süt/mama istiyo bizim vardiyemiz aksam 5-6 gibi basliyo agliyo susmuyo illa kucak istiyo (sagolsun babamiz alistirdi) önemli olan gündüz hep yanimizda salonda tv acik biz konusuyoruz isik var.
aksam 9da aliyorum odasina götüroyurm müzikli oyuncagi var onu aciyorum gazi fln yoksa kendi kendine uyuyo biraz agliyo ama kucak istiyorum aglayisi oludgu anladigim icin hic tinlamiyorum 1-2 dk agliyo snra daliyo
9.3d0dan 1.30a kadar uyuyo mama alt temizlemeden snra yine mirildanip uyuyo snra 4te uyanip iste 7ye kadar uyuyup vardiyemiz tekrar basliyo.....=)
ebe 8-10 haftalik olunca uyku düzeni normale girer dedi
öncelıkle masallahhhhh dıyorum mıyase nıl hanıma......
sen duzenı oturtmussun carızma tek kelımeyle soyleyecegım bısey yok....

öncelikle carizmanın ilk kocaman maşallahı benden🙂 bende anlatayım canım. gündüzleri uyku depolayıp akşam acısını çıkaranlardan bizim hatun. 1.5 saatte bir emziriyorum gün içinde ama bazen süre azalabiliyo tabii. gece yatağa yattığımızdan en fazla 15 dk sonra başlıyo mızıklama. ağlamıyo ama sadece mızıklıyo adamı deli etmek için ya ağla ya sus dimi ama ne o mızık mızık🙂 dün gece rahat yattım yatarken zinco verdim o da uyku verdi sanırım yine 1.5 saatte falan uyandı ama oda acıktığı için. onun dışında pek bi mızıklaması olmadı yani. gerçi hergün huyu değişiyo o yüzden de kesin bişey söyleyemiyorum günü gününü tutmuyo çünkü. beni sorarsan geçen 36 günün uykusuzluğu kilo bazında etki yapıyo hergün biraz daha eriyorum. göz kapaklarım yere değecek neredeyse tutamıyorum artık. 3 4 gün daha bekliyorum belki 40 ımız çıkınca biraz düzelir diye ama fazlada umudum yok. carizmanın da dediği gibi 2.5 3 aylık olana kadar böyle gidecek bu düzen heralde...
kırkının cıkmasına ınanma derım canım 44 gunluk olduk ama hergun farklı...bu gece ıkı gun uykudan sonra 2 kere uyandı yedı ve yattı....okadar....bugun sabah sekız bucukta uyandı karnını doyurdu altını temızledım ve 12ye kadar uyudu....suan da yenı uyuttum...ıste bu duzendır bence ve ınat ettım oturtacagım bu bellı sattlerde uyanıp uyuması meseelsını kafaya koydum.....ıste bende kılo verımı de durdu.....bılac saat uyudugumda hem sütüm oluyor hemde ben uyuyunca kendıme gelıyorum.....galıba bır aya kadar oturur ınsallahhhhhhhhhhh yanı.......
ve su da kesınlıkle dogruuuuuuuuuuu hergun farklı bır huyu cıkıyorrrrrrr......duzelcektır elbet🙂
kolay gelsın canım.....

yarin kizimin mevlüdü var birsürü kisi gelecek allahtan es dost akraba cok yoksa ne halt ederdim ben bi basima benimde kalkip evi silip süpürmem lazim ama hiiic halim yok..... kocisimim uyansin yavrumu ona verip girisem bende ise bakem

carizma geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda iyi olur küçük meleğin. ben son durum raporu vereyim🙂 bugün kızımı dr.a götürdük kalça usg si için. sonrasında muayene ettiler boyuna kilosuna falan baktılar tabii hiç gitmediğimiz değişik bi hastaneye gittik bu sefer benim maceraperest eşim yüzünden. neyse 50 li yaşlarda bi dr. baktı ve aynen şöyle dedi; bu ne böyle 1 aylık çocuk bu kiloda olur mu hiç az emsin fazla emzirme! çocuk 5070 gr. bu arada. sinirim tepeme çıktı nasıl diyete sokucam ben el kadar çocuğu olmadı koşu bandı alayım da zayıflatayım bari hayret bişey. ya anlam veremediğim bu çocuk zaten sürekli emerken memede uyuyakalıyo toplasan emdiği 10 dk bişey. ee dolayısıyla erken acıkıyo tam doymadığı için. ben nasıl kısıtlayabilirim ki bu durumda? aç kalınca yıkıyo ortalığı haklı olarak. ne yapıcam bilemedim kızlar siz bi fikir verin. hoş benim de kızımın da bu durumdan şikayetimiz yok ama doktorun gözüne battı heralde. gıcık adam yaww...
maşallah canım doğaya nazar değmesin bnm oğlumda 5700 olmuş sadece anne sütü veriyorum ne yapalım yani drlarda bi tuaf bünyeye bağlı bence her bek aynı değil kimisine yarıyo kimisine yaramıyo bence normalde 2 yada 3 saate bir emzirmek iyidir canım sen onlara bakma kızını emzir yarasın prensese

ay canım ya yazık sana baya gece zor olur senin için resmen kuru kafa olcaz benim oğlan gündüzleri 5 yada 6 saat uyuyo geceleri ben ama uyandırmasam 1 kere uyanıyo ama ben uyandırıyorum emzirmek için 35 günlük oldu toplasam 2 yada 3 kere gece uyutmadı beni aman nazar değmesin bize inş senn prenseste düzene girer

Geri