bugün patronun bebis görmeye geliyo, pazar günüde mevlüdümüz var 40 kisinin üzerinde insanlar gelecek, hizmetten sundan bundan gectimi onlardan ve onlarin cocuklarindan nasil koriycam onu düsünüyorum =) malum birazda hasta. annem bi göster sonra damat alsin asaga götürsün dedi alt katta kuzenim oturuyo onlarda bizde olacagi icin alt kat bos olacak oraya kacircaz kizimi =))
aman doktorun manyaklığı be. diyecektim adam senin emekliliğin gelmiş kalk oradan başkası otursun diye😀 valla ben aynı sistem devam ediyorum. sadece geceleri 1 kez mama veriyordum onu kestim onun dışında sütün dibine vuruyo kızım. bu arada zinco aldık bizde inşallah işe yarar gazı olmaz yavruşumun. canım sende dikkat et kalabalığın arasında mikrop kapıp hastalanmasın çocuk. bi görünüp kaçın bence fazla durmayın hem çocuk sende nasıl olsa yaw büyüyünce görsünler🙂saol cnm biraz daha iyiyiz artik cok sükür.
amaaaan o yasta cocuga neden az verecekmissin, benim doktorumda isteigi zaman ver kisitlama bu yast acocugu dedi valla.
abartmis bence doktorun simdiden ne diyeti
amin nurcum. valla hiç taktığım yok ben aynı sistem devam ediyorum aç mı kalsın yawrucak. maşallah iştahı var ki emiyo niye kısıtlayım. emekleyip yürümeye başladığında kilo falan kalmaz zaten. hem böyle daha güzel tosbik tosbik tam sevmelik🙂cnm aynen bnm oğlumd öyle yarın bakalım kontrolümüz ve aşımız var sağlık ocağına gidicez sanırım bnmkide ii kilosu gerçi 5 olmamıştır ama yakşamıştır 🙂maşallah kuzucuklarımıza ay hakketten hayret bişi ya ne biçim doktor öle el kadar çocuğa ağlama emmemezsinmi dicez bnmkide illa memede uyumak istiyo dediğin gibi en fazla 10dk amiyodur sık sık alıyo her ağladığında veriyorum napiim emmek sitiyo aranıyo yavrum kafasını bisağ bi sol ağzınıda açıyoo napıcaz olmazmı dicezz sağlıklı olsunlarda hem sadece anne sütü ile besleniyolar yani en güzeli aldıkları kilo güzel bence takma kafana cnm Rabbim sağlık versin hepsine
i onlardan ve onlarin cocuklarindan nasil koriycam onu düsünüyorum =) malum birazda hasta. annem bi göster sonra damat alsin asaga götürsün dedi alt katta kuzenim oturuyo onlarda bizde olacagi icin alt kat bos olacak oraya kacircaz kizimi =))