tatlı cadım fitili ateşi çıkmadan öncemi verdin yoksa ateşi yokken verdin
oo maşallah kuzuya. ya bu 2.ay aşısı ne zaman oluyo ki daha doğrusu tam 2.ayı doldurunca mı yapılıyo doğa 4 nisan da dolduruyo 2. ayını ama hemşire aşı için 14 üne gün verdi bize? anlamadım şimdi. bişey kaçırmıyorum dimi ben🙂selam kızlar nasılsınız bebıslerınız nasıl?
bızde bugun 2.ay aşımız yapıldı...ıkı bacaktan bır koldan yedık ıgnelerı yavrum cok aglamadı🙂
boyumuz 59 cm geldı ve 5 kg olmusuz....
kzılar sımdılık atesımızyok gercı ben fıtıl verdım ama sımdılık ıyıyız ama huzursuzlgu var bıraz bakalımılerleyen saatlerde ınsallah bısey olmaz...ama kolunu kaldıramıyor yavrum.....
fıtılı falan rahatlıkla kullanabılırsınız kızlar berranur ve papatyam sormustunuz galıba...unforgıven canım masallah cayın faydası olmus ne guzel uyusun bacım ıste dınlenırsın sende keske benımkı uyusa ama nerdeeeeeeee......
carızmacım kolay gelsın sımdıden sıze yenı evınızde de gule gule oturun....
bızden haberler bukadar kızlar......
yok canım merak etme hemsırenız nezaman derse ozamandır:🙂oo maşallah kuzuya. ya bu 2.ay aşısı ne zaman oluyo ki daha doğrusu tam 2.ayı doldurunca mı yapılıyo doğa 4 nisan da dolduruyo 2. ayını ama hemşire aşı için 14 üne gün verdi bize? anlamadım şimdi. bişey kaçırmıyorum dimi ben🙂
canım eve geldık ben ates konusunda korkuyorum demıstım ya hanı senle konusmustuk baktım kolunu kaldıramıyor yavrum vereyım dedım cok sukur atesı en yuksek 36.8 cıktı geceyı de rahat atlattık yanı onceden verdım hem rahatlatır dıye dusundum....ama fıtın yarısını ver canım eczacı bıze oyle yazmıs dıger yarısınıda gece uyumadan verdım sabaha kadar uyudu:🙂cok sukur atlattık haaa 3 gun banyo yasak bu arada gercı sızede soylerler ama aklınızda bulunsun canım....tatlı cadım fitili ateşi çıkmadan öncemi verdin yoksa ateşi yokken verdin
evet canım sagol paranox evet ısmı ama sakın calpol ıle bırlkte verme fıtılı....ya tek calpol ver yada tek fıtıl ıkısının de ıcerısınde aynı madde varmıs bebege aynı anda verılırse zarar verebılırmıs aklında bulunsun....senin prensese maşallah..........................
canım benim bebiş maşallah çok iyi geceleri güzel uyuyo bizimde haftaya aşımız var napcaz bakalım fitili kolay vermişsin galiba paranox demi fitilin adı artık ateşi olursa veririm bebişi öp..........

bizimde aşımıza az kaldı haftaya olcak bebeğim ben şimdiden korkuyodum ama yazdıklarına baktım korkulacak bişi yokmuş ben fitilin 1 tanesi tüm veriliyo sanıyodum öle demişti dr artık bnde yarısını veriyim inş bizde az bi ateşle atlatırız.....yok canım merak etme hemsırenız nezaman derse ozamandır:🙂
canım eve geldık ben ates konusunda korkuyorum demıstım ya hanı senle konusmustuk baktım kolunu kaldıramıyor yavrum vereyım dedım cok sukur atesı en yuksek 36.8 cıktı geceyı de rahat atlattık yanı onceden verdım hem rahatlatır dıye dusundum....ama fıtın yarısını ver canım eczacı bıze oyle yazmıs dıger yarısınıda gece uyumadan verdım sabaha kadar uyudu:🙂cok sukur atlattık haaa 3 gun banyo yasak bu arada gercı sızede soylerler ama aklınızda bulunsun canım....
evet canım ikisindede aynı maddeler var aynı anda vermem canım galiba fitil daha etkili ama onu veririm aşı olduktan sonra saol canım verdiğin bilgiler için.....evet canım sagol paranox evet ısmı ama sakın calpol ıle bırlkte verme fıtılı....ya tek calpol ver yada tek fıtıl ıkısının de ıcerısınde aynı madde varmıs bebege aynı anda verılırse zarar verebılırmıs aklında bulunsun....
tskler kizlar daha iyi yerlerde oturun sizde insallah =)
benim kiz uyku düzenini oturttu demistim ama bugün yine 6da kalktik simdide yatiyo benim uykumu kacirdi hanimefendi, ben dün biraz gergin ve huzursuzdum ondan mi etkilendi acaba bilmiyorum ki...
trde asilar cok erken basliyo biz dah ahic asi vurunmadik mayis ortasinda basliyo asilarimiz 5li asi yani, bide benim kizin kafasinda konak olustu, bebe yagi ile iki gün temizledim simdi gitti gibi cok sükür, ay bide saclari yaglaninca bi güzel sekil aliyo ki saclari esim görünce oyuncak ettin kizi dedi
genel olarak iyiyiz biz tasinmaya calisiyoruz geziyoruz tozuyoruz büyüyoruz![]()