ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 16 Ocak 2011 #1 Susuyorum resim konussun.. Ne denilebilir ki Resim herşeyi anlatmıyor mu? Sadece Görün istedim.. 🙁🙁🙁
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 16 Ocak 2011 #3 M.M' Alıntı: Çok anlamlı bir paylaşım, teşekkür ederiz. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.. Beğenmenize sevindim.
M.M' Alıntı: Çok anlamlı bir paylaşım, teşekkür ederiz. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.. Beğenmenize sevindim.
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 16 Ocak 2011 #5 megara' Alıntı: bencede çok anlamlı teşekürlen elif Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım.. tek bir resim bile neler anlatmaya yetmiş görüyosun.
megara' Alıntı: bencede çok anlamlı teşekürlen elif Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım.. tek bir resim bile neler anlatmaya yetmiş görüyosun.
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 16 Ocak 2011 #9 KeLeBeK's' Alıntı: işte budur bizim askerimiz teşekkürler belenim... Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım.. sizlerin resme bakış açısıda önemli .. bunu sade bir kare olarak görenlerde vardır eminim ki.. Tuqc€_' Alıntı: ASma bizim Türk askerimizi görüyomusun işte Türklük budur ya 🙂 Genişletmek için tıkla ... Ben ilk gördüğümde bir yandan gurur duyarken diğer yandanda içim acıdı.. Nerde kaldı insanlık diye..
KeLeBeK's' Alıntı: işte budur bizim askerimiz teşekkürler belenim... Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım.. sizlerin resme bakış açısıda önemli .. bunu sade bir kare olarak görenlerde vardır eminim ki.. Tuqc€_' Alıntı: ASma bizim Türk askerimizi görüyomusun işte Türklük budur ya 🙂 Genişletmek için tıkla ... Ben ilk gördüğümde bir yandan gurur duyarken diğer yandanda içim acıdı.. Nerde kaldı insanlık diye..