Tabelalar bile HP ile basılacak

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Tabelalar bile HP ile basılacak
Tabelalar bile HP ile basılacak

2944066.jpg


HP, dış mekanlarda kullanılabilecek baskı çözümleri sunan yeni yazıcı serisinin ilk sevkıyatını yaptı. HP Designjet 8000s, küçük tabelalardan büyük dış mekan brandalarına kadar farklı boyutlarda dayanıklı baskı yapabiliyor.


HP, dış mekanlarda kullanılabilecek uygun maliyetli baskı seçenekleri sunan yeni yazıcı serisinin ilk sevkıyatını yaptığını duyurdu. HP Designjet 8000s, küçük tabelalardan dış mekanlara asılan büyük kampanya brandalarına kadar farklı boyutlarda dayanıklı baskı yapabiliyor. HP Designjet 8000s ile basılan malzemeler, renk kalitesi ve hava koşullarına dayanıklılığı ile dikkat çekiyor. HP Designjet 8000s, kullanımı kolay, çok marifetli bir yazıcı olup, dış mekan tabela sektörüne adım atmak isteyen tabelacılar ve baskı atölyeleri için ideal bir çözüm sunuyor.


HP Türkiye Görüntüleme ve Baskı Grubu Ülke Müdürü Fikret Ergüder, düşük solventli HP Designjet 8000sr’nin kurulum ve kullanımının kolaylığına dikkat çekiyor: “RIP yazılımıyla gelen yazıcıyı kolaylıkla kurabiliyorsunuz. Ayrıca laminasyona gerek kalmadan dış mekanlarda kullanılacak malzemelerin baskısını hem yüksek kalitede, hem de daha uygun maliyetlerle yapabiliyorsunuz.”


1626 mm genişliğe kadar baskıları destekleyen yeni HP Designjet 8000s yazıcılar, saatte 540x720 dpi kalitesinde, 10.2 metrekare baskı yapabiliyor. Ayrıca, altı adet baskı kafası, 500 ml HP 780 mürekkep kartuşu ve HP Designjet 8000s rulo sarma makarası ve HP Designjet yüksek hızda kurutucu aksesuarları, cihazın en zorlu baskı işlerinin altından bile kolaylıkla gelebilmesine olanak veriyor.
 
Geri
Üst