Tarlusal kullanımı sonrası adet gecikmesi yaşayanlar

B

blackgirl

Forum Okuru
Tarlusal kullanımı sonrası adet gecikmesi yaşayanlar

Tarlusal kullandıktan sonraki ay melek kadınlar kulubü tarlusal kullandıktan sonraki ay adet gecikmesi forum'da.​

Merhabalar düzensiz adet olma şikayetiyle doktora gittim önceden 4-5 gün geciken adetim şimdilerde 45-50 günde bir olmaya başladım bu da beni rahatsız ediyor hamile miyim diye sürekli düşünüyorum kafayı yediriyor. Doktora gittim tarlusal verdi doktor ilacı kullandıktan sonra olursun dedi ama hala adet olmadım. İlaç biteli 10. gün oldu ama neden hala adet olmadım? Tarlusal kullandıktan sonraki ay mı adet olunuyor acaba?
 
Merhaba
Tarlusal adet düzensizliklerinde özellikle adet söktürücü bir ilaç olarak doktorlar tarafından verilen ilaçlardır. Bu bir doğum kontrol ilacı değildir. Bazı kadınlar bu ilacı doğum kontrol ilaçları ile karıştırabilmektedir. Tarlusal ilacında östrojen ve progesteron hormonu sayesinde adet söktürücü işlevi ile adet görmenizi sağlıyor ilaç. Özellikle kisti olan kadınlar ya da yumurtlama problemi olan kadınlara verilen ilaçlardan biri. İlacı doktorunuz haricinde kendi kafanıza göre almamanız gerekiyor. Şu da var ki bu ilaç ortalama kullanımından sonra 10-12 gün içinde adet söktürdüğü söyleniyor ama bu kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Belki de eli kulağında olabilir arkadaşım her an adet olabilirsiniz. Eğer 12 günü geçtikten sonra adet olmazsanız mutlaka doktorunuza görünün muhtemel hormon testlerini uygular diye düşünüyorum.
''Tarlusal ilacı nedir ne için kullanılır'' yazımızı da inceleyin derim daha ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. Tarlusal ilacı ile ilgili her türlü bilgiye yazımızda ulaşabilirsiniz.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst