merhaba handanca, ben yeni üye oldum adim fikriye, almanyada yasiyorum.
evli iki cocuk annesiyim,esimin adi yilmaz ve ikimizde yay burcuyuz.
ben 35 esim 38 yasinda. esim capkinlik yaptigi icin cok mutsuzum,düzelecekmi? benim sagligima vede cocuklarima yani genel olarak .zamaninizin oldugu bir gün, bakabilirseniz cok sevinirim, simdiden cok tesekür ederim.
NOT: eger bana bir sorunuz olursa cevaplaya bilirim.🙂
slm handanca benm adım gızem sewgılımın adı mert evlılık gorunuo mu evlensek mutlu olurmuyuz bakarmısın
merhaba handanca🙂 bende yeni üyelerinizdenim 🙂
ben boğa burcuyum.....sevdiğim var ama oda yakında evLeniyor 🙂 terazi burcu..aslında birazda bununla ilgili açtırmak istiyorum...
7 3 14 sayıları geçti içimden 🙂
teşekkür ediyorum..
ben handan.20.03.77 sayılarım 2 34 22
ufukta evlilik varmı banada bakarsan sevinirim.
canım meleğim hoşgeldin,
inşallah herşey yolundadır
banada bi ara boş olursan bakarmısın???
benim burcum başak onunki boğa
handan ama ben artık evlenmek istiyorumm
![]()
benim burcum akrep sevgilimin burcu yengeç
3 aylık bir ilişkimiz var 4. aya girdik
bizim geleceğimiz nasıl olucak nasıl bir hayat yaşıyacağız sonumuz nasıl olacak...
şimdiden çok teşekkür ederim....
OOOO Süperrrr evet evlilik görünüyor sana. Canım ilişkinde yaşadığın dengesizlikleri sorun yapıp durma. birazda kafana takmadan yaşamyı öğren.
Bu tür şeyler senin arkadışı etkiliyor. Ve bu güvenide görürse daha iyi kararlar alıp karşına istediğin anlamda geçecek.
Bazı yaşanan şeylere karşıda zayıf kaldığını görüyorum. Bilgini arttır. Onun yanında özellikle birlikte olduğunuz toplumlarda güzel konuşman onu büyüler. Düşüncelerinide kontrol edersen ben bir sorun göremedim.