tavuk paçası

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
tavuk paçası
tavuk paçası
Malzemeler:
  • 2 adet yumurta,
  • 1 su bardağı un,
  • 3 diş sarmısak,
  • 1 limon suyu,
  • ½ fincan sirke,
  • 1 adet kemikli tavuk göğsü,
  • 3 yemek kaşığı margarin,
  • ½ su bardağı haşlanmış nohut,
  • Kırmızı toz biber,
  • 1 litre tavuk suyu,
  • 1 yemek kaşığı tuzot.



Yapılışı:
Kemikli tavuk göğsünü 1 litre su ile haşlayın. Kemik ve derisini ayırıp iri parçalara bölün. Bir kasede yumurtalar, un, dövülmüş sarmısak, limon suyu ve sirkeyi karıştırın. 1 yemek kaşığı tereyağa tavuk suyunu katarak beşamel sos kıvamında orta ateşli ocakta karıştırarak pişirin . Akşamdan ıslatıp haşladığınız nohutları ekleyin. 1-2 taşım kaynatın ve ateşten alın. Kalan tereyağını kızdırın. Tozbiberi ekleyin. Paçayı servis tabağına alıp üzerine tavuk etlerini serin. Tereyağını gezdirip servis yapın.
 
Ce: tavuk paçası

merhaba ecelin tarifler çok güzel ama bence bi eksik var bunların resimleride olsa çok daha güzel olur yani belki hepsinin bulamayabilirsin ama oldugu kadar.........TEŞEKKÜRLER.....
 
Geri
Üst