Likapam
Paylaşımcı Melek
Off geçmiş olsun canım çalıştı mı şimdibuz dolabım sıcaktan durmuş ya o kadar yani![]()
Off geçmiş olsun canım çalıştı mı şimdibuz dolabım sıcaktan durmuş ya o kadar yani![]()
vallah evde bıraktım anneme geldimOff geçmiş olsun canım çalıştı mı şimdi

Mügü ablacım birsey sorabilir miyim ?vallah evde bıraktım anneme geldim
geldiğimde olmuyordu 😛![]()
sor sor bakalımMügü ablacım birsey sorabilir miyim ?

Abla bende gizli gebelik varsa 8. Ayda yapılan vajinal ultrason da gözükür mü yani 7 8 beta hcg de illa çıkar mıydı gizli gebelik bile olsa 5 6 tane vajinal ultrason yaptırdım suan 9. Aydayım ama çok yogun el kremi gibi akıntım var internete bi yazıyorum Doğumdan önce akıntı artıyormuş sıyırdım artık ablasor sor bakalım![]()
o kadar urtasyon yapmış sın halenAbla bende gizli gebelik varsa 8. Ayda yapılan vajinal ultrason da gözükür mü yani 7 8 beta hcg de illa çıkar mıydı gizli gebelik bile olsa 5 6 tane vajinal ultrason yaptırdım suan 9. Aydayım ama çok yogun el kremi gibi akıntım var internete bi yazıyorum Doğumdan önce akıntı artıyormuş sıyırdım artık abla
Abla haklısın da gizli gebelikte beta hcg de de cıkmıyormus vajinal ultrason da da gözükmüyormuşo kadar urtasyon yapmış sın halen
varmı diye soruyordun ya pes doğrusu
Ben buralardayim kız bayram yorgunluğu devam ediyor dolabın düzeldimi
evet düzeldi kız sıcaktan durmuş yaBen buralardayim kız bayram yorgunluğu devam ediyor dolabın düzeldimi