Bu tür birliktelikle gebe kalınmayacağını benzer sorularda belirtiyoruz. Mensiniz de gününde gerçekleşmiş gebe değilsiniz. Gebe olmadığınıza ikna olamıyorsanız test yapabilirsiniz.
 
9 gün önce arkadan ilişki oldu sperm vajinama geldi . dün zamanında adet oldum ve herzamanki gibi çok geliyor hamilelik riski varmıdır
 
Bu tür birliktelikle gebe kalınmayacağını benzer sorularda hep belirtiyoruz. Üreme bağırsaklarda gerçekleşmez. Ayrıca bağırsakta spermler ölür yaşamaz. Bu genel yanıtımız dan sonra sorunuzu cevaplayalım. Şüpheli ilişki sonrası adetiniz zamanın da gerçekleşmiş gebelik söz konusu değilidir. Gebe olduğunuzdan hala şüphe duyuyorsanız , Şüphenizi gidermek adına gebelik testi yapabilirsiniz.
 
Hocam merhaba Sevgilimle anal birleşme oldu ve aynı gün içinde anal bölgesine 2 defa boşalma oldu vijanaya sızma yok Hamile kalma riski yoktur demi
 
Sevgilimle ters ilişki yaşadık bosalmadan kendini çekti zaten bakireyim 3 kere farklı marka idrar testi yaptım 3 ude negatif çıktı ama 6 gün adetim gecikti hala olmadım gebelik ihtimali varmı
 
Ters ilişki yani anal ilişki sonucun da hamilelik kesinlikle oluşmaz ama boşalma eğer ön tarafa yani bacak arasına oluşmuş ise spermler çok kaygan olduğundan dolayı rahim içine kaçma olasılığını göz önünde tutarsak o zaman hamilelik riski oluşabilir ama sizin anlattığınız üzere yaşanan ilişkide bir hamilelik riski olduğunu sanmıyorum muhtemelen farklı nedenlerden dolayı adetiniz de gecikme yaşamışsınız. Mevsim değişiklikleri, stres, psıkolojik etkenler enfeksiyonlar, kullanılan ilaçlar vs gecikme yaşatabilir tamamen emin olmak adına bir kan testi yaptırarak içinizin rahatlaması adına beta hcg sonuçlarına baktırabilirsiniz.
 
Merhabalae. Yaklasik 7 gun önce erkek arkadasimla anal iliski yasadik. Ama ben regl olmaya baslae gibiydim cok hafif bir kanama vardi. O gun yasadik ama öne de degmis olabilir zevk suyu kesinlikle bosalma olmadi. Sonra ertesi gun regl oldum tamamen ve tekrar anal iliski yasadik. Zevk suyu degmistir birsey olur mu? Iki gundur kasigimda batma var
 
Merhaba, benzer sorularda hep aynı yanıtı veriyoruz. Anal ilişki ile gebe kalınmaz. Mens olmanız da gebe olmadığınızın kanıtı. Durum sizde kuşku yaratıyorsa gebelik testi yapabilirsiniz.
 
Merhaba, benzer sorularda hep aynı yanıtı veriyoruz. Anal ilişki ile gebe kalınmaz. Mens olmanız da gebe olmadığınızın kanıtı. Durum sizde kuşku yaratıyorsa gebelik testi yapabilirsiniz.
Ben bu konudaki tüm sorulari tüm cevaplari okudum cok tesekkur ederim bilgilendirdigijiz icin ama benim korkum adet oldugum zamanda olmus olmasi. Diyorlar ya kanallar daha cok aciliyor daha rahat hamile kalinir diye zevk suyuyla hamile kalinmaz dimi oyle kanama varken?
 
Geri
Üst