Topuz Sevmeyen Gelin Hanımlar

Lamazi

Yeni Üye
Üye
Topuz Sevmeyen Gelin Hanımlar
necla topuzu gelin topuzu yapma oyunları puanlı topuz yapma oyunları gelin topuz
12891309vd6.jpg


Modern Kuşkafesi..

Ağ şeklindeki ufak ancak şık bir duvak size gizemli ve modern romantizm havası verebilir

40968694uo4.jpg


Zarif, Yana Dökülen At Kuyruğu..

Zarif ve yana dökülen at kuyruğu modeli oldukça romantik.. Kalın saçlarınıza sportif ve şık bir stil vermenizi sağlayan bu modelde saçlarınızı bağlarken şık bir aksesuar tercih edebilirsiniz. Model oldukça sofistike görünüyor değil mi?

51441017nj5.jpg


Yeni Kıvrımlar..

Klasik çörek gibi görünen bu model, başınızda uzanan iç içe geçmiş dallar gibi oldukça zarif ve şık görünüyor. Geleneksel ancak modern isler taşıyan bu model oldukça zarif.. Önemli olan topuzun tam simetrik olarak yapılabilmesi ve bozulmaması..


52305882ze0.jpg


Düz Bir Hikaye..

Düğündeki kalabalıkta prensesler gibi görünmek istemeyebilirsiniz. Düz saçlarınıza minimalist aksesuarlarla zarif bir görüntü kazandırabilirsiniz.Bu saç modeli her türlü saç tipine uygulanabiliyor.

89746504xy7.jpg


Saç Örgüsü Sanatı..

Bu saç modelinde saç rengi önemlidir. Modelin iyi görünmesi için kuaförünüzden saçlarınıza biraz daha ışıltı ve parlaklık katmasını, gölge vermesini isteyebilirsiniz.

48161159vq5.jpg


Kafesli Topuz..

Önemli bir drama oyuncusu gibi görünmenizi sağlayacak bu model ile insanlar gözlerini sizden ayıramayacak. Deve kuşu tüyü ve 40'lardan esinlenen tül ağ ile oldukça çekici görünebilirsiniz.
Bu modelle birlikte gül şeklinde pırlanta küpeler çok şık durabilir.
 
Geri
Üst