cnm allahım ınss hayırlısıyla devam ettırmeyı nasıp eder kalkmasın yatsın dıkkat etsın cnm yaaa aysegul evet cok sıcak bende uyuyamıorum
Sürekli dusa giriyorum rabbim yardımcımız olsun hele oruc tutanları düşünemiyorum allah kolaylık versin valla sen napiyon eda doktora ne zaman gideceksincnm allahım ınss hayırlısıyla devam ettırmeyı nasıp eder kalkmasın yatsın dıkkat etsın cnm yaaa aysegul evet cok sıcak bende uyuyamıorum
amın cnm valla dısarıda calısanların ozellıkle allh yardımcısı olsun melek ben cnm melekkkSürekli dusa giriyorum rabbim yardımcımız olsun hele oruc tutanları düşünemiyorum allah kolaylık versin valla sen napiyon eda doktora ne zaman gideceksin
Cnm benimde 15 temmuzda ama sen 2.doktora gidiyorsun ya melekcik. Aşı ne zaman seninamın cnm valla dısarıda calısanların ozellıkle allh yardımcısı olsun melek ben cnm melekkk
gıtmıorum ona cnm ası onermedı dr cıft gebelık ya benm erken dogumu engelleyecek herseyı yapıoruzz progstronu da aksam bıtane alıorum hala kı erken gelmesın bebekler dıeBebege bakmak oruçlu mahvediyor valla şimdi su icesim var evi temizledimçok mahfoldum dilim damagim kuruduSürekli dusa giriyorum rabbim yardımcımız olsun hele oruc tutanları düşünemiyorum allah kolaylık versin valla sen napiyon eda doktora ne zaman gideceksin
Normal.protestan hapimi yoksa iğne mi oluyorsun cnm sabret cnm 18 temmuza ne kaldı 🙂yok kızz 2.cıyı bıraktımmgıtmıorum ona cnm ası onermedı dr cıft gebelık ya benm erken dogumu engelleyecek herseyı yapıoruzz progstronu da aksam bıtane alıorum hala kı erken gelmesın bebekler dıe
Allah yardimcin olsun kuzum valla çok zor havalar cok sicakkk keşke temizliği yapmasaydin şimdidenBebege bakmak oruçlu mahvediyor valla şimdi su icesim var evi temizledimçok mahfoldum dilim damagim kurudu
fatmaa cnm havalar sıcak gercektende