K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 16 Aralık 2007 #11 Ce: Tuttu - Tutmadı bildin canim yengemle birlikte düsünmedik degil alttaki yarin calisiyor...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 16 Aralık 2007 #12 Ce: Tuttu - Tutmadı tut tu tut tu yarın çok ev işim var çalışıcam yane altaki senin canın bugün yemek yapmak istemiyomuş öle duydum
Ce: Tuttu - Tutmadı tut tu tut tu yarın çok ev işim var çalışıcam yane altaki senin canın bugün yemek yapmak istemiyomuş öle duydum
almira Yeni Üye Üye 16 Aralık 2007 #13 Ce: Tuttu - Tutmadı tuttu tuttu hah nerden bildin alttakinin canııçay istedi
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 17 Aralık 2007 #14 Ce: Tuttu - Tutmadı tut madı tutmadıı hahah heç çay sevmem ki ben alltaki bugün çok düşüncelsini
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 24 Aralık 2007 #15 Ce: Tuttu - Tutmadı yoo aksine bugün hicbirseyi kafama takmiyorum alltakini kafasi karisik bugün
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 24 Aralık 2007 #16 Ce: Tuttu - Tutmadı he la aynen çok karışık kafam alttaki bugün başınmı ağrıyo öle duydum da ben
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 24 Aralık 2007 #17 Ce: Tuttu - Tutmadı tutmadi agrimiyor dün sorsaydin tutacakdi🙂 Alttakinde saat takintisi var...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 25 Aralık 2007 #18 Ce: Tuttu - Tutmadı Tissot ve Tag Heuer takıntısı var evet 😀 Alttaki bu aralar kilo almış 😀
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 25 Aralık 2007 #19 Ce: Tuttu - Tutmadı tutmadi aksine verdim allttaki yazi cok seviyor
PaSikA Yeni Üye Üye 25 Aralık 2007 #20 Ce: Tuttu - Tutmadı tutmadı canım eve geldiğimde yemek hazırdı alttakinin canı tatlı istiyormuş...