K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 25 Aralık 2007 #21 Ce: Tuttu - Tutmadı evet öyle ve yiyorumda suan alttaki tv bakmayi cok seviyor....
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Aralık 2007 #22 Ce: Tuttu - Tutmadı aslında severim ama artık pc ye bakmaktan tv ye bakmaya zaman kalmıyor alltaki uykuyu çok severmiş...
Ce: Tuttu - Tutmadı aslında severim ama artık pc ye bakmaktan tv ye bakmaya zaman kalmıyor alltaki uykuyu çok severmiş...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 26 Aralık 2007 #23 Ce: Tuttu - Tutmadı Tuttu, eskiden sevmezdim şimdi çok seviyorum 🙂 Alttaki bugün ev temizleyecekmiş
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 26 Aralık 2007 #24 Ce: Tuttu - Tutmadı yooo yengem temizlemis.... alttaki dansi cok seviyormus....
A Ayse&serkan Yeni Üye Üye 26 Aralık 2007 #25 Ce: Tuttu - Tutmadı hayr düşünmüyorum canım çünkü annem yaptı yemekleri...... 🙂
A Ayse&serkan Yeni Üye Üye 26 Aralık 2007 #26 Ce: Tuttu - Tutmadı alttaki bu akşam dışarı çıkmak istiyor....
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 27 Aralık 2007 #27 Ce: Tuttu - Tutmadı ciktim ve döndüm bile 🙂 Alttaki yilbasini evde gecirecekmis???
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Aralık 2007 #28 Ce: Tuttu - Tutmadı he tuttu evdeyim ben alttaki yılbaşında dışarı çıkacakmış
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 27 Aralık 2007 #29 Ce: Tuttu - Tutmadı yok bende evdeyim ailemle alttaki cok sulu gözlüymüs....
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Aralık 2007 #30 Ce: Tuttu - Tutmadı tutmadııııı değilim öle sulu göz alttaki çok şımarıkmış