Tüylerinizden doğal yollarla ebediyen kurtulun:)

patricia

Yeni Üye
Üye
Tüylerinizden doğal yollarla ebediyen kurtulun:)
tüylerden kurtulmanın doğal yolları yanak kıllarından kurtulma istenmeyen tüylerden kurtulmanın doğal yolları yöntemlerle kurtulma kıllardan
Tala Nedir ?
talatuydokucukrem.jpg



Tala İran'dan ithal edilen bir üründür.Tala tüy dökücünün, geçmişten bugüne kadar, istenmeyen tüylere ağrısız , iğnesiz kullanımı ile orta doğuda ve uzak doğuda kadınların ve erkeklerin gözbebeği haline gelmiş bir üründür.

Yeni doğmuş bebeklerin koltuk altı ve diğer bölgelerine sürülerek ileride tüylenmesini engelleyen Tala karınca yumurtası yağı , yetişkinlerin düzenli kullanmasıyla da istenmeyen tüy sorununa çözümdür.

Tüylü olan bölge klasik yöntemlere (ağda, cımbız, epilasyon vs.) tüylerden arındırıldıktan sonra karınca yumurtası yağını tüylerden temizlenen bölgeye elinizle masaj yaparak sürün. Bu işlemi 4-5 gece yatmadan önce yapmanız ilk seans için yeterli olacaktır. İlk seans sonrasında tüylerinizin belirgin bir şekilde azaldığını fark edeceksiniz.
tala.jpg
İlerleyen aylarda aynı yöntemle işleme devam edilir. 4-6 seans(takriben 4-6 ay) sonrasında tüylerinizden tamamen kurtulmuş olursunuz. Tala Karınca Yumurtası Yağının Kullanımı


Tala tüy dökücünün Kullanımı Tüylü olan bölge klasik (ağda, cımbız, epilasyon vb. gibi) yöntemlerle tüylerden kökünden arındırıldıktan sonra karınca yumurtası yağını tüylerden temizlenen bölgeye; deriye iyice yedirecek şekilde 5-10 dk masaj yaparak sürülür. Her seanstan sonra bu işlem 4-5 geceleri yatmadan önce yapılır.

Önemli Bilgiler Tala'nın hiçbir yan etkisi yoktur doğal karınca yumurtası yağı içerir bu nedenle yüzünüz dahil vücudunuzun en hassas bölgelerinde bile kullanabilirsiniz. Yüzünüzdeki tüylerden bir şişe karınca yumurtası yağı ile kurtulmanız mümkün.

Tüyler alındıktan sonra cildiniz tahriş olduysa duş alarak veya tahriş olan bölgeyi soğuk suyla yıkayarak bir süre cildin dinlenmesini bekleyip daha sonra yağı uygulayın. Unutmayın yağ tüyler kökünden alındıktan sonra masaj yaparak sürülür ve bu işlemi etkili olması için tüyler yeniden çıkana kadar bekleyip işlemi yeniden tekrarlanır.
 
Cevap: Tüylerinizden doğal yollarla ebediyen kurtulun:)

kızlar ben bu yağı şimdi eşimin sırtında ve omuzlarında deniyorum.
ilk denemede epey azalma ve incelme oldu diyebilirim. ama bazılarının kıl kökö yapısına göre ikinci veya üçüncü seansta tepki gösteriyormuş. bazılarında ise ilk seanta daha fazla çıkartıp ikinci seansta yok etmeye başlıyormuş. bu yöntemi çookkk eskiden anadoludaki kadınlar, yeni doğan bebeklerine direk karıncaların yuvalarındaki beyaz yumurtaları toplayıp kıl çıkma ihtimali olan yerlerine sürüyormuş.
denemenizi çokkk tavsiye ederim.
 
Cevap: Tüylerinizden doğal yollarla ebediyen kurtulun:)

Tala Tüy Dökücü Kullanımı
talatuydokucu.jpg



(Karınca Yumurtası Yağı) Tüylü olan bölge klasik (ağda, cımbız, epilasyon vb. gibi) yöntemlerle tüylerden kökünden arındırıldıktan sonra karınca yumurtası yağını tüylerden temizlenen bölgeye; deriye iyice yedirecek şekilde 5-10 dk masaj yaparak sürülür. Her seanstan sonra bu işlem 4-5 geceleri yatmadan önce yapılır.

Tüyler alındıktan sonra cildiniz tahriş olduysa duş alarak veya tahriş olan bölgeyi soğuk suyla yıkayarak bir süre cildin dinlenmesini bekleyip daha sonra yağı uygulayın. Unutmayın yağ Tüyler kökünden alındıktan sonra masaj yaparak sürülür ve bu işlemi etkili olması için tüyler yeniden çıkana kadar bekleyip işlemi yeniden tekrarlanır.
Tüylerde ilk ayda belirgin bir azalma görülür. Daha sonraki aylarda tüyler tamamen yok olur.​
Karınca Yumurtası Yağı için Ek Bilgi


Karınca yumurtası yağı İran'dan getirilmiştir. Tala'nın hiçbir yan etkisi yoktur, doğal karınca yumurtası yağı içerir. Bu nedenle yüzünüz dahil vücudunuzun en hassas bölgelerinde bile kullanabilirsiniz. Yüzünüzdeki tüylerden bir şişe karınca yumurtası yağı ile kurtulmanız mümkün. Tala Karınca Yumurtası Yağı Kullanımı


Kıllar tercih edilen bir yöntemle (ağda, cımbız, makine vs.) alınır. Bölge temizlenir. Karınca yumurtası yağı bölgeye sürülür. Genelde tüyler alındıktan sonra 3 veya 4 gün tüylerin alındığı bölgeye yağı sürmek yeterli olmaktadır.

Tüylerde ilk ayda belirgin bir azalma görülür. Daha sonraki aylarda tüyler tamamen yok olur. Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yüzünüz dahil vücudunuzun her bölgesinde kullanabilirsiniz.Yüzlerinizdeki Tüylerden bir şişe karınca yumurtası yağı ile kurtulmanız mümkün.

Yağın yan etkisi bulunmuyor.Tamamen doğal olan bu ürün, Tüyler kökünden alındıktan sonra masaj yaparak sürülüyor ve bu işlemi etkili olması için Tüyler yeniden çıkana kadar tekrarlanıyor ,etkisini 1 ile 2 ay içerisinde gösteriyor, sonraki aylarda tamamen yok oluyor.
 
Cevap: Tüylerinizden doğal yollarla ebediyen kurtulun:)

canım bnm takıntı yapcak tüğ problemim yok ama olanlar için açtığın konuya teşkür eder ve replerimi sunarım:D
 
Cevap: Tüylerinizden doğal yollarla ebediyen kurtulun:)

mersi canımın içi. benimde o kadar takacak kadar yok ta. nede olsa bayanız ikitane bile olsa insanın gözüne batıyor :D:D
 
Cevap: Tüylerinizden doğal yollarla ebediyen kurtulun:)

hmm enteresan denemek lazim internetten mi satin aliniyor ben hic duymamistim da!
Paylasim icin sagol
 
Cevap: Tüylerinizden doğal yollarla ebediyen kurtulun:)

canım internette satılıyor sanırım ama ben aktardan aldım ama sahteleri de var piyasada dikkatli olmak lazım
 
Cevap: Tüylerinizden doğal yollarla ebediyen kurtulun:)

ya benım esımde yanak tuylerınden kurtulma ıstıo..her hafta 2gunde bı cımbızla temızlmekten bıktım:uhu:yazık onada acıyorum canı yanıyor..nerden bulabılırım bunu
 
çogu tanıdığım kişi kullandı fakat bir yararını görmedi...belkide sahtesi filan olabilir..yine paylaşımınız için teşekkürler....
 
Geri
Üst