UzakMavi Yeni Üye Üye 6 Nisan 2009 #111 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? yok onu koymam beynar 😀
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 19 Nisan 2009 #112 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? beynar kız ismimi erke mi acaba ama güzelmiş iki tane ismin yanına ekleyebilirim.. kız-çisil erkek-ilber
Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? beynar kız ismimi erke mi acaba ama güzelmiş iki tane ismin yanına ekleyebilirim.. kız-çisil erkek-ilber
*şiker* Yeni Üye Üye 20 Nisan 2009 #113 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? ilberi güzelmiiş kyarım ama kızı koymam 🙂 kız=tuanna erkek=gökay
Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? ilberi güzelmiiş kyarım ama kızı koymam 🙂 kız=tuanna erkek=gökay
UzakMavi Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2009 #114 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? ikisinide koyarım sevdim 🙂 kız- eda erkek- oktay
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 15 Mayıs 2009 #115 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? Eda ismini koyarım ama diğerini koymam 😀 eda benim favori ismim.. kızım olursada adında eda kelimesi geçecektir ... peki alttaki melek ... Kız : ilkim Erkek : görkem
Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? Eda ismini koyarım ama diğerini koymam 😀 eda benim favori ismim.. kızım olursada adında eda kelimesi geçecektir ... peki alttaki melek ... Kız : ilkim Erkek : görkem
HaYaL Daimi Üye Üye 15 Mayıs 2009 #116 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? iklimi koyarım ama diğerine koymam Kız :serra erkek: efkan
Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? iklimi koyarım ama diğerine koymam Kız :serra erkek: efkan
kaprisli Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2009 #117 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? serra güzelmiş onu koyabilirim peki alttaki buse ismini çocuğuna koyar mısın?
Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? serra güzelmiş onu koyabilirim peki alttaki buse ismini çocuğuna koyar mısın?
PaSikA Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2009 #118 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? yok koymam Sedef olabilermi
*şiker* Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2009 #119 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? çıkss koymam kız: nisa erkek: hakan
PaSikA Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2009 #120 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? Yok ikisinide koymam Gökhan koyarmısın