*şiker* Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2009 #131 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? alttaki livanur
HaYaL Daimi Üye Üye 30 Mayıs 2009 #132 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? Hmmm beğenmedim Alttaki Peyker....
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 4 Haziran 2009 #133 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? cıxxx beğenmedim wallaaa.. ozur olsun ama ben sevmiom o ismii.. peki alttaki.. berk
Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? cıxxx beğenmedim wallaaa.. ozur olsun ama ben sevmiom o ismii.. peki alttaki.. berk
HaYaL Daimi Üye Üye 5 Haziran 2009 #134 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? Iıhhh beğenmedim ben kusura bakma . Şura....
*şiker* Yeni Üye Üye 5 Haziran 2009 #135 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? yok koymam beğenmedim gökay?
HaYaL Daimi Üye Üye 5 Haziran 2009 #136 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? Koymam datlum beğenmedim.. Alttaki Melisa...
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 5 Haziran 2009 #137 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? cıxx koymam abimin x eşinin ismi bende alerji yapıyor.. peki alttaki sen İrem ismini koyarmıydın ??
Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? cıxx koymam abimin x eşinin ismi bende alerji yapıyor.. peki alttaki sen İrem ismini koyarmıydın ??
HaYaL Daimi Üye Üye 5 Haziran 2009 #138 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? Koymam canım 😀 Canan...
An3sA Yeni Üye Üye 6 Haziran 2009 #139 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? Yok koymam cnm... Asena...^^
HaYaL Daimi Üye Üye 6 Haziran 2009 #140 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? Koyabilirim canım 🙂 Neslişah...