UYKU Apnesi için snorefiks çene bandı kullananlar

U

uykucuMBENİM

Forum Okuru
UYKU Apnesi için snorefiks çene bandı kullananlar
Snorefiks kullanıcı yorumları Snorefiks satın almak gerçekten işe yarıyor mu ?
Facebookta gezerken bir sponsorlu reklam ile siteye girerek izledim. Bende de uyku apnesi var inanılmaz horlama ve baş ağrısı, şimdi internette olan herşeye bu kadar inanmamak gerekiyor. Resmi sitelerini inceledim ve yüzde yüz iade garantisi diyorlar 90 tl gibi bir fiyatı var. Sitemizde ya da misafirlerden konuyu okuyanlardan snorefiks kullananlarlar bana yorumlarını yazabilir mi ?

Snorefiks uyku apnesini ve gerçekten de horlamayı kesiyor mu teşekkürler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Canım benim eşimdede uyku apnesi vardı. BU ürünü araştırdık acaba gerçekten işe yarıyomu dedik.Aman çok para değil denemekten ne çıkar diyerek aldık. Eşimin horlaması kesildi ve mışıl mışıl uyuyor.İnanırmısın eşim horlarken içeri sanki traktör girmiş gibi bir hisse kapılıyodum. Şimdi oda rahat bende rahat deliksiz uyku çekiyoruz.. Uyku apnesi çeken herkese snorefiks kullanmasını şiddetle tavsiye ediyorum
 
Merhaba , yakın çevremde bu ürünü kullanan var.Bu ürün sayesin de eskiye nazaran daha kaliteli uyuduklarını belirtiyorlar.Uyku apnesi , biliyorsunuz ki kişiyi uykunun en güzel yerin de dürterek uyandırıyor .Tekrar uykuya dalmak sorun olabiliyor. Bu ürün sayesin de deliksiz bir uyku çekiceksiniz. Kendim kullanmadım ama iddia sahiplerinin deneyimlerini duydum.Kullanmadığım şeyi tavsiye etme gibi bir huyum yok.Bu yüzden gelen yorumlar dan yola çıkarak ürünü alıp almamanız konusun da fikir edinebilirsiniz..
 
Beyza selamlar, Hakikatten işe yarıyor ise bende bir tane alayım şu çevrende kullananlara bi sor bakim tavsiye ediyorlar mı ortalama 100 tl ye geliyor baktım şöyle inceledim ama internet sitelerine güven olmuyor işte biliyorsun buradaki yorumlar son derece önemli. Eğer gerçekten tavsiye ediyorlar ise bende alayım hatunum kurtulsun :D Hem çene kapandığı için sesimde çıkmaz konuşamam dimi :D:D:D
 
Merhaba sadminim,

Arkadaşımın eşi bu uyku apnesi yüzün den teste tabi tutulmak üzere bir gece hastane de kaldı .Uyku halindeyken izlendi.Daha sonra nefes alma problemi saptandı .Uykudayken nefes alamıyor ve aniden sıçrayarak çırpınıyormuş .Bu atağı 2-3 dakika sürüyormuş. Burun dan ameliyata karar verildi lakin verimli , beklenen sonuç alınamadı. Şimdi bu ürünü kullanıyor ve henüz atak geçirmemiş . Horlama sorunu da yok.Demekki işe yarıyor.
 
Ooo süper hemen siparişi veriyorum müjdeyi de eşime veriyorum :D Tamam alalım o vakit ya bu tür ürünlerin genelde sağda solda reklamı olur bana facebook üzerinden denk geldi. Konu olarak açıldığı ayrıca iyi olmuş. Amaç insanları doğru ürüne yararlı ürüne yönlendirmek bende hemen alıyorum şimdi.

Selametle teşekkürler Beyza'cım :)
 
Aynen sadminim .Her ürünün iyi pazarlanması için maalesef sahte yorumlar yapılmakta. Bizler elimizden geldiğince doğru haberler ve yorumlarla yayın yapmaya çalışıyoruz.İnşallah yorumlara katılım daha fazla olur da , daha sağlıklı bilgilendirme yaparız.Sağlıklı günler sadminim , rica ederim .
 
Bu arada kullanıcılar için bir not vereyim. Firma İstanbul Firması telefonla aradığınızda yoğunluğun olduğu ikazı size yapılıyor. 9 dakika bekleyeceksiniz dilerseniz şunu bunu yapın diyor ama 7. dakikaya geldiğinde otomatik olarak hattan düşüyorsunuz. Yani saçma birşey yapmışlar.

Bekletiyorsanız sonuna kadar bekletin ki kişiye sıra geldiğinde sorularını sizlere yönlendirsin. Bu yanı eksik bilginiz olsun arkadaşlarım. Siparişi verdim sonuçları buraya yazacağımdan emin olabilirsiniz.
 
bundan benim eşimde aldı ama kullanamadı aşırı horlaması var gece boyunca bende onu dürtüyorum hatta bazen vijdan azabı bile duyuyorum:( kullanıcı yorumlarına bakarak almıştık ama dediğim gibi alışamadı gece yatarken sıkıntı yaptı kendine horlamaya kesin olarak çare bulunsa ne güzel olur insanın sinir sistemini bile etkiliyor deliksiz yatamıyorsun uykunu alamadğında gün boyu aşırı bitkin halsiz yorgun ve ölü balık gibi bakan gözlerle etrafına bakıyorsun
 
Geri
Üst