Uyurken bacağıma kramp girmesi neden olur?

  • Konbuyu başlatan hamisannecik
  • Başlangıç tarihi
H

hamisannecik

Forum Okuru
Uyurken bacağıma kramp girmesi neden olur?

Uyurken kramp girmesi melek kadınlar kulubü uyurken kramp girmesi nedenleri forum'da.​

Arkadaşlar ben hamileyim 27 haftalık uyurken hep ayaklarıma bacağıma kramplar giriyor neden olabilir? Doktoruma söylemeli miyim bunu? Acaba bir sakıncası var mı benim ya da bebeğim için korkuyorum. Uyutmuyor kaç zamandır beni bu kramplar. Ben de ayakta kaldığım için oluyor sanıyorum ama kaç gündür özellikle hep dinleniyorum yine oluyor bu kramplar. Uyurken kramp girmesi nedenleri nedir?
 
Merhaba
Uyurken kramp neden olur? Sorusuna cevap vereceğiz dilimiz döndüğünce. Kramplar hamileliğe bağlı oluşabilmektedir. Aslında kramp denilen şey her yerimizde oluşabilir ama daha çok ayak ve bacaklarda kendini gösterir. Ayağımıza kramp girme durumu çoğunlukla hamilelik durumunda başka sebeplerden oluşabilir. Bu kramplar genellikle çok şiddetli ağrılı şekilde olabilir. Bunu mutlaka çok vakit kaybetmeden doktorunuza anlatmalısın. Doktorunuz bunun için daha doğrusu krampları azaltmak için size tavsiyelerde bulunabilir. benim size tavsiyem bacak hareketleri yapabilirsin kendinizi yormadan sabahları kalktığınızda bacak ve ayak egzersizleri yapabilirsiniz ama size tavsiyem doktorunuza bunu mutlaka bildirmeniz yönünde olacaktır.

Hamilelikte oluşan kramplar genellikle Kalsiyum magnezyum potasyum eksikliğine bağlı yaşanabilir bu minerallerin eksikliği maalesef kramplara sebep olabilir dinlenmek de bir çözümdür ama sürekli hareketsiz kalmakta bu krampları azaltmayacaktır egzersiz yaparak bunları azaltabilir ama lütfen kendinizi yormayın. Mutlaka ve mutlaka doktorunuza bunu bildirin. Şimdi sizin için sizi ilgilendiren bir link bırakacağım aşağıya. ''Hamilelikte kramp nasıl önlenir'' bu yazıyı ilgiyle okuyacağınızı eminim linkimiz hemen aşağıda olacak.

 
Geri
Üst