Whatsapp da WhatsDog la başkasını izleme

Uzman SühaN

Administrator
Whatsapp da WhatsDog la başkasını izleme
WhatsApp'tan seçtiğiniz bir kişinin oturumlarını takip etmenize yardımcı olan ücretsiz bir uygulamadır. WhatsDog sayesinde örneğin sevgilinizin hangi saatlerde kaç dakika boyunca çevrimiçi olduğunu görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca geçmişe dönük bir takvim de uygulama içerisinde bulunuyor.


WhatsDog sevdiğiniz veya takip etmek istediğiniz bir kişinin tüm Whatsapp haraketlerini yani çevirimiçi olup olmadığını ve ne kadar çevrimiçi kaldığını takip etmenizi sağlayan bir uygulamadır.






4.jpg








Bu takip ettiğiniz kişinin mesajlaşmalarını okumak olarak değil Whatsapp ‘da ne zaman çevrim içi olup olmadığı ve ne kadar çevrim içi kaldığını öğrenmeye yarar. Uygulamaya girdiğiniz tarihten itibaren takip etmek istediğiniz numara hakkında size veriler sunan WhatsDog, takip ettiğiniz numaranın online olması ile sizi uyarıyor.


Whatsdog uygulaması takip ettiğiniz kişinin bilgilerini sesli ve titreşim uyarısıyla kullanıcılara anlık ileti olarak sunmaktadır.



Sadece başka kişi tarafından engellenmiş kullanıcıların o kişiyi takip etme gibi bir olasılığı bulunmuyor. Whatsdog şimdilik sadece Android kullanıcıları için sunulmuştur. iPhone gibi mobil başka bir sürümünü kullananların ise endişelenmesine hiç gerek yok.


WhatsDog Nasıl İndirilir?

Google play üzerinden ücretsiz olarak indirilen bu Whatsdog'un reklam sorununu çözebilmek için ise 10 TL gibi bir rakam ödemek gerekiyor.


İphone İçin WhatsDog Var Mı? Varsa Ne Zaman Gelecek?

WhatsDog uygulamasının, İphone versiyonu var mı yoksa ne zaman çıkacak varsa nasıl kullanabiliriz gibisinden bir çok sorular almaktayız. WhatsDog uygulaması şuan için İphone kullanıcılarının hizmetine maalesef sunulmamaktadır. Lakin WhatsDog uygulamasına benzer uygulamalardan biri olan WhatsOnline uygulamasını telefonunuza kurarak İphone telefonunuzdan birden fazla kişiyi ücret karşılığında takip2016 edebilir ve o kişilerin son giriş / çıkış saatlerini kolaylıkla öğrenebilirsiniz. WhatsOnline uygulaması oldukça kullanışlı bir uygulamadır lakin uygulama kredi sistemi ile çalışmaktadır bunun için uygulamaya 2. günden sonra ücret ödemeniz gerekmektedir
 
Geri
Üst