Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İkizleri duyunca dayanamayıp atladım bende ikiz prematüre annesiyim bir kız bir erkek daha doğrusu 4 evlat sahibiyim tek kızım var oda ikizlerden biri çok zor ama keyifli ikiz büyütmek ben bayağı o zoru atlattım sayılır şu an birinci sınıftalar sana da kolaylıklar dilerim😉
İkizleri duyunca dayanamayıp atladım bende ikiz prematüre annesiyim bir kız bir erkek daha doğrusu 4 evlat sahibiyim tek kızım var oda ikizlerden biri çok zor ama keyifli ikiz büyütmek ben bayağı o zoru atlattım sayılır şu an birinci sınıftalar sana da kolaylıklar dilerim😉
Editör olmak için aileden olmak tabi ki gerekmiyor şu an sadece ihtiyaç yok çünkü çalışanlarımız var ama ileriye yönelik bir ihtiyaç olduğun da tabi ki değerlendiririz...
Cok mutlu oldum bir ikiz annesini görmekten♥
Benimde bir oğlum daha var🙂
Maşallah size kocaman olmuşlar♥♥
Bende o günleri görür muyum acaba🙁
Bizde prematüre dogduk 1600-2000 kilolarmiz
Şimdi 1 yaslarindalar ama coook zorluk vektim cok🙁
Cok mutlu oldum bir ikiz annesini görmekten♥
Benimde bir oğlum daha var🙂
Maşallah size kocaman olmuşlar♥♥
Bende o günleri görür muyum acaba🙁
Bizde prematüre dogduk 1600-2000 kilolarmiz
Şimdi 1 yaslarindalar ama coook zorluk vektim cok🙁
Tahmin edebiliyorum anlatmakla yaşamak çok farklı seni çok iyi anlıyorum benimkiler de 1300/2000 doğmuşlardı oğlum 26 gün kuvezde kaldı o günler çok zordu süt sağıp taşımakla geçti günler şükür geçti ama zorluk tabiki fazlasıyla çektim yine de herşeye değer🙂