Memnun olduk 🙂)Bu arada kendimi tanıtmayı unuttum site sahibi sadminin eşiyim aile sitesi anlıcanız![]()
Memnun olduk 🙂)Bu arada kendimi tanıtmayı unuttum site sahibi sadminin eşiyim aile sitesi anlıcanız![]()
Allah bağışlasın 🙂)) hayırlı evlat olurlar insallahhhhhhhhhh 🙂))İkizleri duyunca dayanamayıp atladım bende ikiz prematüre annesiyim bir kız bir erkek daha doğrusu 4 evlat sahibiyim tek kızım var oda ikizlerden biri çok zor ama keyifli ikiz büyütmek ben bayağı o zoru atlattım sayılır şu an birinci sınıftalar sana da kolaylıklar dilerim😉
Allah bağışlasın evlatlarınızı..İkizleri duyunca dayanamayıp atladım bende ikiz prematüre annesiyim bir kız bir erkek daha doğrusu 4 evlat sahibiyim tek kızım var oda ikizlerden biri çok zor ama keyifli ikiz büyütmek ben bayağı o zoru atlattım sayılır şu an birinci sınıftalar sana da kolaylıklar dilerim😉
🙂 tesekkür ederim sadece şuan kinaye yapmıstim 😉Editör olmak için aileden olmak tabi ki gerekmiyor şu an sadece ihtiyaç yok çünkü çalışanlarımız var ama ileriye yönelik bir ihtiyaç olduğun da tabi ki değerlendiririz...
Cok mutlu oldum bir ikiz annesini görmekten♥İkizleri duyunca dayanamayıp atladım bende ikiz prematüre annesiyim bir kız bir erkek daha doğrusu 4 evlat sahibiyim tek kızım var oda ikizlerden biri çok zor ama keyifli ikiz büyütmek ben bayağı o zoru atlattım sayılır şu an birinci sınıftalar sana da kolaylıklar dilerim😉
Allah bağışlasın yavrularınızı inshallah 🙂İkizleri duyunca dayanamayıp atladım bende ikiz prematüre annesiyim bir kız bir erkek daha doğrusu 4 evlat sahibiyim tek kızım var oda ikizlerden biri çok zor ama keyifli ikiz büyütmek ben bayağı o zoru atlattım sayılır şu an birinci sınıftalar sana da kolaylıklar dilerim😉
Ben doğru gönderdim ama sen yanlış yazdin galiba pardonPazen gelemedi mesaj numarayı yanlış yazdım galiba bı kontrol et :/
-muhtar
Tahmin edebiliyorum anlatmakla yaşamak çok farklı seni çok iyi anlıyorum benimkiler de 1300/2000 doğmuşlardı oğlum 26 gün kuvezde kaldı o günler çok zordu süt sağıp taşımakla geçti günler şükür geçti ama zorluk tabiki fazlasıyla çektim yine de herşeye değer🙂Cok mutlu oldum bir ikiz annesini görmekten♥
Benimde bir oğlum daha var🙂
Maşallah size kocaman olmuşlar♥♥
Bende o günleri görür muyum acaba🙁
Bizde prematüre dogduk 1600-2000 kilolarmiz
Şimdi 1 yaslarindalar ama coook zorluk vektim cok🙁
Kime attım ben gecenin köründe oyyyy hakketen atın şu toprağıBen doğru gönderdim ama sen yanlış yazdin galiba pardon