Uzman SühaN
Administrator
Merhaba bu tür uygulamaların bilimsel dayanağı yoktur.Ama ovülasyona yakın bir tarihte kullanıldığı ve sonuç alındığı söyleniyor.
karın masajı gibimi acaba11 aylık evliyim ve gebe kalamadim kaynanamın tanidigi eski ebelerden birinin yanina gittim 3 gun ust ustte gittim zam dedikleri yani çocuk yerim dusmus gobek dusmesi gbi ve duzeltti 3 gunun sonunda belime ve kasigima yaki banti takti suan acilar icindeyim mecburen dataniyorum allah sabrini veriyor eger olumlu sonuc alirsam gebe. Kalirsam sizede bilhilendirmek isterim
Cinsiyeti ne oldu merak etti de 🙂hee cemoş ne diyosa doğrudur.. 🙂🙂)🙂🙂🙂 bende yumurtlama dönemine en yakın zamanda taktım.. yaklaşık 15 gün yakıyı kullandım..ve allahım şükürler olsun fasülyem geldi..şiddetle tavsiye ediyorum..
Aminaminnnnnnnnnn 🙂
Merhaba ben1 buçuk yıllık evliyim çocuk sahibi olamadım bu yakı gerçekten faydali mi ne zaman kullanılıyor kaç gün kalıyor kullanıldığı zaman ilişki olmuyor mu tarif eder misiniz acabaayy pamıkım ilahiiha ay istiyorum herkesinki olsunn
![]()
Merhaba ben1 buçuk yıllık evliyim çocuk sahibi olamadım bu yakı gerçekten faydali mi ne zaman kullanılıyor ve ilişki nasıl olacak yani o yakı varken beraberlik olmuyor mu bilgilendirir misiniz acaba lütfen yardımcı olunayy pamıkım ilahiiha ay istiyorum herkesinki olsunn
![]()
15 gün byunca hep taktın mı 2 gün dye duymuştum benhee cemoş ne diyosa doğrudur.. 🙂🙂)🙂🙂🙂 bende yumurtlama dönemine en yakın zamanda taktım.. yaklaşık 15 gün yakıyı kullandım..ve allahım şükürler olsun fasülyem geldi..şiddetle tavsiye ediyorum..