Yamuk burun ameliyatı nasıl olur zor bir süreç mi?

S

SivriakilLi

Forum Okuru
Yamuk burun ameliyatı nasıl olur zor bir süreç mi?

Yamuk burun ameliyatı melek kadınlar kulübü yamuk burun ameliyatı nasıl düzelir forumda.​

Arkadaşlar burnumda yamukluk var. Yamuk burun ameliyatı nasıl düzelir zor bir ameliyat mı? Estetik amaçlı burun ameliyatı olanlar bilgi verebilir mi? Ya da yamuk burun ameliyatsız düzelir mi? Ben biraz ameliyat tarzı şeylerden korkuyorum da. Yamuk burun ameliyatı nasıl olur? Valla artık rahatsız oluyorum burnumdan da hani güldür güldür de mesut var ya onun burnundan daha beteri yani.
 
Merhabalar
Ameliyat fobiniz varsa şöyle anlatalım. Düşük burunlarin yukarı kaldırılması, küçük burun kemer kusurları, travma sonrası ufak eğrilikler, hafif düzeydeki eğrilikler ve kısmı çökmeler ameliyat olmadan düzeltilebilir. Yamuk burun kemiği ameliyatı 1-2 saat süren bir ameliyattır. Ekstra bir estetik işlemi yapılacak ise bu 4-5 saate kadar uzayabilir. Ama sosyal hayatınızı etkileyecek boyutta ise bence ameliyati göze almalısınız. Doktorunuza bir görünün ama kemik eğriliği varsa ayrıca içten size rahatsızlık da veriyordur diye düşünüyorum. Hem estetik açıdan hem de içten problem yaratan bir durumdur kemik eğriliği durumu. İçten kemik kıkırdak eğriliği varsa da bu ameliyat gerektirir ki bu da muayene sonucu belli olur.

Yine önemli bir sorun ve çok sorulan sorulardan biri olan "burun deliklerini küçültme ameliyatı" konusunda detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 
Geri
Üst