Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yay Burcu ne zaman evlenecek melek kadınlar kulübü yay burcu ne zaman evlenir forumda.
Benim gibi kadersiz yaylar ahh biz ne zaman evleneceğiz acaba geldik 30 yaşımıza inan erkek olsam hiç takmam ama anne baba aile baskısı komşu baskısı artık bıktık valla. Koca ha deyince bulunuyor mu öyle? Gazeteye ilan verelim bari artık. Yay Burcu ne zaman evlenecek acaba 2022 bize de güler mi ne dersiniz?
Merhabalar
Benim de yukselenim yay ama ben yaydan çekmiyorum o kadar yaa oglaktan çektiğim kadar diyeyim. En azından evliyim çok şükür 🙂. Allah size de nasip etsin kısa zamanda. Yaylar 2022 yılında neler yaşayacak bakalım. Bakın yaylar için 28 sonrasında evlenirler diyor geneli için. Size az kaldi bence evlilik kapıda. Aslında yaylar da oğlaklar gibi güven kazandiktan sonrası kolay. Bunun dışında eşlerini kendi seçer güven duysun kimse onları durduramaz. Bakın 2022 de evlenecek burçlar içinde yaylar da var. Yeni biriyle tanışma ilişki sürdürme belki de ciddi bir yola girebilecek kadar ilerler bu ilişki ne dersiniz? Ciddi adımlar atmaya hazır olun deniyor valla ben demiyorum astroloji diyormuş sevgili yay arkadaşım 2022 de evlenecek burçlar arasında Koç burçları da yer almakta. Yine terazilerde de evlilikler söz konusu olabilir. Siz de evlendiginiz zaman bir yay burcu annesi olacaksınız. Peki nasıl yay annesi olacaksınız? "Yay burcunun annelik özellikleri nelerdir?"