Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>
daha yemedim kız
ben daha önce diyetisyene gitmiştim .mutlaka tatlı veriyodu ben genelde onun gibi liste yapıyorum kendime ama merak etme kaçırmam haklısın tabii🙂
EDALIM DİYET NASIL GİDİYO
valla ben kendimi süper hissediyorum bol bol hareket etmeye çalışıyorum
ama neden bize kimse eşlik etmiyo biz zayıfladığımızda kıskanıcaksınız😀
ciğerparem diyetim güzel yerimden kalktığımdan beri,de hiç oturmadım evde sıcak çok ter attım bugün tansiyonum düşüyor galiba sirkeli su karışımından okadar. bitanem sabır verdiğimizkiloları yazınca onlarda şevke gelecek sabır bitanem. yaza sen fidan gibi bende kütüklükten oduna terfi etmiş olarak girecez:laugh::laugh::laugh::laugh:
ciğerparem diyetim güzel yerimden kalktığımdan beri,de hiç oturmadım evde sıcak çok ter attım bugün tansiyonum düşüyor galiba sirkeli su karışımından okadar. Bitanem sabır verdiğimizkiloları yazınca onlarda şevke gelecek sabır bitanem. Yaza sen fidan gibi bende kütüklükten oduna terfi etmiş olarak girecez:laugh::laugh::laugh::laugh:
7:00=2 bardak su 10:00=KAHVALTI, 2 bardak su , bikaç tane ufak galete, 1 yemek kaşığı kadar labne peynir, 2 bardak az şekerli çay 12:00=2 bardak su, 1 muz 03:00 ÖĞLE YEMEĞİ, 2 bardak su, 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği 05:00=2 bardak su, 1 küçük ekşi elma, 1 mandalina 07:30=AKŞAM YEMEĞİ, 2 bardak su, 1 kase m.. çorbası,1tabak yoğurtlu ıspanak, 1 dilim k.. ekmeği 09:30=gibide meyve 1 portakal, 1 elma
NOT=yarın büyük ihtimalle yazamam çünkü evde olmıycam dikkat edicem tabii tartılma günüm perşembe....
bitanem normaldede böyle yerim ama etimek yerine falan kahvaltıda simit yerdek 1 er tane çyı zatten şekersiz içerdim öyle yani anam koşturmaktan yemeğe fırsat kalmıyoki 😀
daha öncede dediğim gibi bugün düzenli yiyemedim sadece az yedim ama diyet listesi olamaz mesela suyumu içemedim salata meyve yemedim aksine pilav yedim <az> ama akşam yemeğimi çok erken yedim tabii pes etmek yok aynen devam