LAMİYA Aktif Üye Üye 11 Ocak 2010 #211 elisev' Alıntı: merhaba kızlar.merhaba lamiya nasılsın.bi tartılsana lamiya hadi belki vermişsindir bende tertılcam.. Genişletmek için tıkla ... yaa çok su içtim ama fazla çıkarım ama sabah tartılcam söz😀
elisev' Alıntı: merhaba kızlar.merhaba lamiya nasılsın.bi tartılsana lamiya hadi belki vermişsindir bende tertılcam.. Genişletmek için tıkla ... yaa çok su içtim ama fazla çıkarım ama sabah tartılcam söz😀
Onurlu_Deniz Yeni Üye Üye 11 Ocak 2010 #214 LAMİYA' Alıntı: katre-i matem buda senin için Genişletmek için tıkla ... sağol canım ama bu kilolar benimmi yanlışın var bak 62 yim 50 olmak istiyom tamam
LAMİYA' Alıntı: katre-i matem buda senin için Genişletmek için tıkla ... sağol canım ama bu kilolar benimmi yanlışın var bak 62 yim 50 olmak istiyom tamam
seerose Daimi Üye Üye 11 Ocak 2010 #215 Kolay gelsin kizlar,ben hastayim...malasef birseyler yemeyi gecin icemiyorum bile.
HURHUR Yeni Üye Üye 11 Ocak 2010 #216 seerose' Alıntı: Kolay gelsin kizlar,ben hastayim...malasef birseyler yemeyi gecin icemiyorum bile. Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun bacım üşüttünmü bolbol vitamin al canım acil şifalar diliyorum
seerose' Alıntı: Kolay gelsin kizlar,ben hastayim...malasef birseyler yemeyi gecin icemiyorum bile. Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun bacım üşüttünmü bolbol vitamin al canım acil şifalar diliyorum
HURHUR Yeni Üye Üye 11 Ocak 2010 #217 LAMİYA' Alıntı: katre-i matem buda senin için Genişletmek için tıkla ... banada yap amam böle bende istiyomda kilolarımı yazma sakın ayıp olur sadecesen veışılbilsin kilolarımı utanırım kız😛iha:
LAMİYA' Alıntı: katre-i matem buda senin için Genişletmek için tıkla ... banada yap amam böle bende istiyomda kilolarımı yazma sakın ayıp olur sadecesen veışılbilsin kilolarımı utanırım kız😛iha:
Onurlu_Deniz Yeni Üye Üye 11 Ocak 2010 #218 kızlar pes ediyorum hiç zayıflamadım yapamıcam size kolay gelsin
LAMİYA Aktif Üye Üye 12 Ocak 2010 #219 elisev' Alıntı: lamiş ben tarrıldım 73 kiloyum 1 kilo daha gitmiş ... Genişletmek için tıkla ... ya ne güzel darısı başımıza bende sabah tartılıcam ama şimdiden sitresine girdim valla inşallah eksilmişimdir gr ma bile razıyım
elisev' Alıntı: lamiş ben tarrıldım 73 kiloyum 1 kilo daha gitmiş ... Genişletmek için tıkla ... ya ne güzel darısı başımıza bende sabah tartılıcam ama şimdiden sitresine girdim valla inşallah eksilmişimdir gr ma bile razıyım
LAMİYA Aktif Üye Üye 12 Ocak 2010 #220 katre-i matem' Alıntı: sağol canım ama bu kilolar benimmi yanlışın var bak 62 yim 50 olmak istiyom tamam Genişletmek için tıkla ... valla hayatım kilolarını tam hatırlayamadım ortalama diye düşündüm😀
katre-i matem' Alıntı: sağol canım ama bu kilolar benimmi yanlışın var bak 62 yim 50 olmak istiyom tamam Genişletmek için tıkla ... valla hayatım kilolarını tam hatırlayamadım ortalama diye düşündüm😀