YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

20 çarşamba sabah 2bardak su başka bişi yemedi temizlik yaptım 4:30 kadar aç karnına sonra oğlumu aldım saat 5:30 1elma 17:30 akşam yemeği 1kase tarhana çorbası 21:00 gece 11:30 kadar şekersiz çay kaç bardak bende bilmiyom sonra oğlanla babsı arasında kavga çıktı ayırayım derken kabak benim başıma patladı bukadar sinirimden yattım bugünde şuan saat 15:10 ve ben çay içiyorum çubuk kraker yiyorum canımın sıkıntısından aslında herşeyi yemek istiyorum ama frenliyom lamiş kendimi akşama ne olurum bilmem sinirimden yemem inşallah:mad2::cry:[/QUOT
canım sıkma kendini onlar düzelir yanlış duymadıysam eşin ameliyat olucakmış umarım ciddi bişey değildir allah şifa versin bacım

20 çarşamba sabah 2bardak su başka bişi yemedi temizlik yaptım 4:30 kadar aç karnına sonra oğlumu aldım saat 5:30 1elma 17:30 akşam yemeği 1kase tarhana çorbası 21:00 gece 11:30 kadar şekersiz çay kaç bardak bende bilmiyom sonra oğlanla babsı arasında kavga çıktı ayırayım derken kabak benim başıma patladı bukadar sinirimden yattım bugünde şuan saat 15:10 ve ben çay içiyorum çubuk kraker yiyorum canımın sıkıntısından aslında herşeyi yemek istiyorum ama frenliyom lamiş kendimi akşama ne olurum bilmem sinirimden yemem inşallah:mad2::cry:

aşkım yaa sen eşinlemi kavga ettin bi tanem boş ver 2 gün sonra pişman olur alır gönlünü üzülme sakın yiyceklere saldırma....

(22)14 ocak perşembe=

10:30=KAHVALTI,1 bardak sirkeli su, 2 bardak su,2 dilim k.. ekmeği, tel peynir, domates salatalık,yeşil çay
01:30=ÖĞLE YEMEĞİ,2 bardak su,1 bardak süt,1 dilim k..ekmeği ,domates
05:30=2 bardak su,bir iki tane küçük galete,çok az tel peynir
08:00=AKŞAM YEMEĞİ,2 bardak su,1 dilim k..ekmeği, 1 kase çorba,1 kepçe taze fasulye kavurması,bolca salata

dünklerimi yazdım gece bişi yemedim tavuk vardı fırında 1,2 çatal aldım yemedim bugün 15 ocak cuma 12:00süt içtim sadece 15:00 galeta beyaz peynirçay18 :00akşamyemeği=çorbakasesiyle makarna meyvesuyu akşa çay içerim yersem meyve yerim lamişim arada gecikiyor ama ertesi gün yazıyorum muhakkak ayrıca tam kilom 6 oldu 500 grm daha gitmiş nasılgitmesin çikolataları yemeği bıraktım🙂🙂

Geri