YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

evet lamişim yok ben varım bu hafta gelince ban kızacak bana düzenli liisten nerde diye liamiş cumagünleri kocam yola gidiyor ya psikolojik olarak rahatsızlanıyorum galiba gerçi daha diğer rahatsızlığı daha tam geçiremedim amacuma günü ne yedim hatırlamıyorum o yüzden yazamıcam cmts yazacaktım ay şifremi unuttum değiştirdim bilgisayara kaydetemedim ben bukadar cahil oldum ya neyse cmtskahvaltı12:001dilim ekmek peynir 1dilim.çay domates salatalık öğlen 15 :001portakal 1elma akşam yemği19:00çullama köfte 3tane:D:Dsalata 1kase tarhana çorbası helva 20:00çayyyyyyyyyyy bugün npazar 12:00kahvaltı 1dilim ekmek tulumpeyniri domates salatalık çay bal öğlen 14:001çullama köfte akşam yemeği 20:00bulgur pilavı 1kaşık,salata bolca tavuk kanatı 3,4tane 21:00çayyyyyyyyyy yarından sonra bende yokum çünkü eşim ameliyata giriyor dua edin bana melişler gelince boşalınca gelen giden den yazarım fırsat buldukça ayrıca kilom 500 gram daha düş lamişşş

aşkolsun kızlar hiç uğrayan olmamış bende 1 , 2 sayfa eklendi diye bakıyorum çatlakçım annemde kilo almış olabilirim onu ancak sabah anlıycam gerçekten kalorili yedik ama çok ta hareketliydik sabah yazarım

allahıma bin şükürki kilo almadan döndüm bu gün alış verişe çıkıcam evde diyet yapabiliceğim ne meyve nede sebze var ama yarın yazıcam listemi bana bakın herkez dönsün bakıyım hele edalı sen çabuk yaz listenide kilonuda

canım almamana en çok ben sevindim verene kadar benii bitiriyosun derrrmişim bebişin peşinde koşturmaktan almadınız en büyük alkış AZRA ya hoppa

Geri