Yemek Günlüğüm.. Bugün ne pişirsem diyenlere gelsin

Rica ederim afiyet olsun :) bugün menümde yoğurtlu makarna etli patatesli havuçlu kereviz eşim içinde pilav olacak. Bol yeşillikli salatasız da olmaz. Allah bereket versin.
 
Bugün yemek menümde lahmacun var bol acılı :D yanında salata ayran olacak . Allah evimizden soframızdan bereketini eksik etmesin. Olmayana da versin inşallah.
 
Ben hala kararsızım.
Öğle arasında eşimle yazıştık. Ne pişireyim dedim,bilmiyorum dedi :shootout:
Şu mu,bu mu yoksa şu mu dedim,ı ıhh dedi.:hıh:
Sinirlendim:D
Makarna yapıp geçicem galiba :second:
 
Son düzenleme:
İlk defa bugün ne pişirsem diye kara kara düşünüyorum . Aklıma bir şey gelmiyor. Aslında canım yemek yapmakta yemekte istemiyor. Biraz karıştırayım topiği belki yemek pişirme konusunda fikir edinirim
 
Bol domatesli sebzeli bulgur pilavı yapıcam yanınada salata . Az bir şey etli patates yemeğimde var . Allaha şüküler olsun.
 
Bu gün iftarda etli nohut, bulgur pilavı,salata, turşu ve kadayıf vardı. Allah sofralarımızı bereketlendirsin. Fakir fukaranın sofrasını da donatsın inşallah.
 
En çokta ben yazıyorum buraya :D Bugün menüde %100 gezen tavuk lapalaşmış bir pilav hahaha bamya ve sövüş vardır. Pilav tam bir fiyasyokdu :D Oldum olası zor tuttururum kıvamı. Neyse verene hamd olsun Allah olmayanlara da nasip etsin inşallahh
 
Geri
Üst