zuzu65 Yeni Üye Üye 17 Kasım 2008 #1 Yeni doğan bebeklerinize hoşgeldin şekerleri yeni doğan bebek mesajları yeni doğan bebek şekerleri tebrikleri doğmuş mesajları kutlama alıntıdır
yeni doğan bebek mesajları yeni doğan bebek şekerleri tebrikleri doğmuş mesajları kutlama alıntıdır
İsyanlı Sükut Yeni Üye Üye 17 Kasım 2008 #2 Cevap: Yeni doğan bebeklerinize hoşgeldin şekerleri çok güzeller ablacım....!
semazen Yeni Üye Üye 18 Kasım 2008 #3 Cevap: Yeni doğan bebeklerinize hoşgeldin şekerleri Oyy oyyy yerim ben bu şekerlerii 😀
mislinay Yeni Üye Üye 18 Kasım 2008 #4 Cevap: Yeni doğan bebeklerinize hoşgeldin şekerleri bu şekerler çok şekerrr😀 çok şirinler canım bayıldım saol emeğine sağlık
Cevap: Yeni doğan bebeklerinize hoşgeldin şekerleri bu şekerler çok şekerrr😀 çok şirinler canım bayıldım saol emeğine sağlık
*jellibon* Daimi Üye Üye 18 Kasım 2008 #5 Cevap: Yeni doğan bebeklerinize hoşgeldin şekerleri bunlar çok güzel çok hoşlar insan özeniyor vallahi
Cevap: Yeni doğan bebeklerinize hoşgeldin şekerleri bunlar çok güzel çok hoşlar insan özeniyor vallahi
zuzu65 Yeni Üye Üye 22 Kasım 2008 #6 Cevap: Yeni doğan bebeklerinize hoşgeldin şekerleri gençsiniz özenin tabi yakışır valla...bizden geçti artık canlarım
Cevap: Yeni doğan bebeklerinize hoşgeldin şekerleri gençsiniz özenin tabi yakışır valla...bizden geçti artık canlarım