Yeni trend mule terlik modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yeni trend mule terlik modelleri
mule terlik nedir, mule terlik modelleri, mule terlik modelleri nasıl giyilir konumuz ile sizlerleyiz.

70 Lİ yıllar da Marilyn Monroe tarafından gündeme gelen mule terlik modelleri dünyaca ünlü güzelin giymesi ile birlikte moda dünyasının trendleri arasın da yer almıştı.

Bir süredir pek gündem de olmayan mule terlikler artık yeni trendler arasına tekrar girmeyi başararak farklı model ve renkler ile bayanlar tarafından oldukça sevilerek kullanılıyor.

Peki mule terlik ne demek merak ediyormusunuz? Kısaca mule terliğin ne anlama geldiğinden bahsedecek olursam şöyle diyeyim mule terlik bir nevi ayakkabı ve terlik karışımı ve topuklu terlik modellerine verilen isim oluyor.

Günümüz de mule terlik modelleri 70 li yıllara göre daha modern ve şık tasarımları ile özellikle ünlüler tarafından katıldıkları davetler de en çok tercih ettikleri stiller arasın da yer alıyor.

Pantolon, etek ve elbise altına kombinleyerek kullanabileceğiniz mule terlik modellerinden yeni sezondan seçtiğim örnekleri sizler için paylaşıyorum.

250413-edman2.JPG
celebrity.JPG
mule 1.JPG
mules.JPG
terlik.JPG
muleterlik.JPG
Mule-Terlik-Modelleri-1.JPG
Mule-Terlik-Modelleri-3.JPG
mule-terlik-trendi-5.JPG
mulu.JPG
yazlık terlik.JPG
wear-mules-trend-2015-02.JPG
 
topuklu terlikleri bende çok severek giyiyorum yazın çok kullanışlı ve rahat oluyor ama isminin mule olduğunu ne yalan diyeyim bilmiyorum genelde dolgu topukları alıyorum onlarla yürümesi daha rahat oluyor hatta geçen bambiden aldım benim bide deri takıntım var deriden başkasında ayağım rahat etmiyor
 
Bende topuklu terlikleri çok seviyorum ama maalesef yürümesini beceremiyorum Bir kaç defa giydim ayaklarımıda çok rahatsız etti. Genelde spor ayakkabı sandalet ve babet türü ayakkabıları tercih ediyorum. Yukarda yer alan 3 numaralı terliğe bayıldım çok tarz duruyor.
 
Geri
Üst