canım benim çok tşk ederim, sizlerin de güzel fotolarını bekliyoruz. sen de korkma hayırlısıyla atlatacaksın inş.
canım yaa çok yorma kendini. yavaş yavaş sıra geliyor hepimize, ilk sensin inş hayırlısıyla hepimiz doğumlarımızı atlatırız🙂 iyi olmanıza sevindim. biz de iyiyiz şükür düşüncelerine de tşk ederim canım. amiinnn.
canlarım sizlere de hayırlı mutlu bayramlar🙂 melekçiğim bir oğluş mu geliyor yoksa hadi hayırlısı...
RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN....SEVDIKLERINIZLE SAGLIKLI VE MUTLU NICE BAYRAMLAR GECIRMENIZ DILEGI ILE ...
sizlere de mutlu hayırlı bayramlar kızlar🙂herkese hayırlı bayramlar
ay canımmm aminn inş. Allah hepimizin duasını kabul etsin. mutlu bayramlar...Kızlar hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun bu bayram benim için çok özel çünkü bebişimle ilk bayramımız mevlam evlat sahibi olmak isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu inş biz hamişlerin de bebişlerini sağ salim kucağimıza versin inş bugün bayram arefesi bütün dualar kabulolurmuş oyüzden bende herkes için bol bol dua edicem sizde bizi unutmayın duanızda
fıstığım senin de bayramın kutlu olsun. öptük kızımla kızını ve seni🙂kızlar bayramınız şimdiden kutlu olsun yoğunluktan giremeye bilirim bebişimle ilk bayramımız allah doğuncada nice güzel bayramlar geçirmek nasip eder inşallah hepimizeeee 🙂))
canım evet sana tam bayram oldu🙂 aminnnn duaların için sana da iyi bayramlar...hepinizee çook çookkk huzurlu mutluu sevgi dolu bi bayram diliyorum....bu bayramı benim için bayram yapan bayrama hamile olduğumu bilerek girmem 🙂 allahııımmmmm ne olurrrr burdaki tüm arkadaşlarıma en en eennn yakın zamanda nasip et hamiş arkadaşlarımın ve benm meleklerimizi de bize bağışla...
oy canım ne mutlu sana Allah ayırmasın inş. sizin de bayramınız kutlu olsun.Kızımla ilk bayramımız.. Bakalım bu bayramımız nasıl geçecek .. Gecen bayramlarda babamız yanımızda yoktu cunku eşim askerdi bu yıl hem eşim hemde inşallah bebişim benimle.. herkesin bayramı mubarek olsun...
kuzum benim senin de bayramın kutlu olsun. aminnn güzel dileklerine. oğluşunu da bol bol besle. babasızlık zor bilirim ben de babacığımı 13 yıl önce kaybettim Allah kimseye yaşatmasın mekanları cennet olsun. çocukluk bayramları da ayrı bir güzeldi. oyy kıyamam ağlama. ben de kocaman öptüm tatlım...eveeeet bi ben kalmışım bayramı kutlamadık🙂canlarım hepiniizin bayramı mübarek olsun MEVLAM bayramı bayram tadında ve sevdiklerinizle yaşamanızı nasip etsn inşallah.Çok şükür yaradana ki bu güne kavuşturdu nasip etti nice nice bayramlar yaşamamızı da nasip etsn evlatlarımızla inşallah.Bu bayram bana biraz zor olucak burda kimsem yok eşim ilk gün nöbetçi yalnz kalıcam ama olsn artık oğlumla vakt geçircez bizde.Bol bol şeker aldm oğluma yesin tosun olsn dye.🙂Ben tatlı hiç yemem bu yaşıma kadar sayılıdır belki de yediğim tatlı sayısı o yüzden şekerlerle idare ediyoruz🙂yarn ben girerim yüksek ihtimal çünkü bi yere gitmeyeceğim ama şimdiden kutlaym ben duygusala bağlar ağlarım yarın çünkü🙁Bu bayram babamın da kabrini ziyaret edemeyeceğim.Rabbim tüm ölmüşlerimize de rahmet eylesin tüm geçmişlerimize.Benm her bayram bu acım tazelenir 7 sene olucak ama hala çocuk gibi babamın yokluğıunu ararım tabi her daim aklmzda ve canımz acıyo ama bayramlar farklı olur işte.Ya neyse ben çok konuştum eşim de evde ben ağlarsam tutamam baya ağlarm o da üzülmesin yarın nöbetçi adamcağız aklı bende kalır..Şimdilik hepinizi kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?