burçemm
Hamiş Melek
slm kızlar test yaptım şimd daha 3 veya 4 gün var ve tek cizgi cıktı![]()
canım üzülmeeee belkide daha çok erkenn bekle adet gününü allah dan ümit kesilmezz
slm kızlar test yaptım şimd daha 3 veya 4 gün var ve tek cizgi cıktı![]()
yok canım büyük gün yarınnnnn 16-18 arası olabilirim test yapıyım diyorum inş boşa gitmez.. ay ikimizde hamiş olalım yaaa🙂) amiiinnnnn..
ya allahım sabır vercanım üzülmeeee belkide daha çok erkenn bekle adet gününü allah dan ümit kesilmezz
olsaydı cıkardı ezzacı 1 günlük olsa bile cıkar dedi acaba addetten sonrayımı kasttettiKızlar selam

a.s selm h.g
günaydın meleklerrrr ......
ah salkımcım demek kısın olacakmış ha yerim ben onu yaaa... herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım hadi allah tamamını erdirsin bizede yaşatsın inşş o anıı😀 bakalım bizimkilerin cinsiyeti ne olacak... tekrar hayırlısı olsun canım
veeeeeeeee meleklerr sevdeninde dediği gibi az yazmışsınız busefer hemen biti verdi valla😀 buarada tunam çatlağım çitosum ve ismi aklıma gelmeyen bütün melekler hepimiz için hayrlısı olsunn... haberlerinizi bekliyorumm ...
yasemincim beni sormuşsun canım ben iiymm geçinp duruyoruz işte inş sende iiisindir....
ya kızlar beklenenbebişi göremiyorum gören varmı merak ettim valla gelmiyo bu arallarr?
güzel meleklerim benim kaç günlerdir çok fazla giremiyorum.maşşallahınız var yazmışsınızda yazmışsınız anca okuyorum yazdıklarınızı cevap yetiştiremiyorum valla sze🙂orjin,tuna,mavişimbebekistiyo,yaseminnn,ve regli geçen diğerleri🙂çok merakediyorum ya yapsanıza tekrar takrar test nekadar meraksızsınız,ben sizden çok merakediyorum.salkım allah doğacak kzıına sağlık versin güzelim.yeni arkadaşlarımızda hoooşşş gelmişler.buarada size kocamaaaaaaaan aşk olsuunnnn.kaçgündür yokum beni hiç meraketmediniz.küscem küsemiyorum yaniiii🙂