evet canım 25 yaşındayım ben🙂)ben de 15 temmuz..
canım bizim düğünün sonraki haftası siz evlenmişsin...görücü üsulumu severek mi evlendin tatlımm🙂
evet canım 25 yaşındayım ben🙂)ben de 15 temmuz..
merhaba kızlar hepimize sağlıklı mutlu huzurlu hamişli ve bol bebişli bir hafta diliyorum.
defnecim nasılsın senin adet kaçında bizim senle aynı galiba?
yasemincim nasılsın toparladınmı kendini yeni çalışmalara hazırlan bakalım?
sana yakıırı tatlım hem kariyer hemde çoçuk...canım benim zor oluyo tabi ama alıştım işimide çok severek yapınca daha kolay oluyo konuşmayı sevdiğim için insanlarla sürekli iletişim halinde olmak güzel.eşimde bazı konularda yardımcı oluyo mesela yemekleri o yapıyo genelde nadirende olsa ev işlerine yardımcı oluyo idareediyoruz böyle böyle 7 sene olacak nerdeyse🙂bahar temizliğine başlamadım henüz yarın başlıcam izin günüm.artık nasıl izinse bu oda evde çalışarak geçiyo🙂neyse sağ ve sağlıklı olalımda çocukta yaparızzzz kariyerdee🙂

orjim ve geveze hadi olcak olcak yakında🙂
defneciğim senin de az kalmış günün inş tutunmuştur meleğin göbişine🙂
yesi seni de istersen listeye ekleyebilirim.
sevde canım benim yaa allah sabır versn sana oğlun için hayata tutunmak zorundasın işte allah hayırlısını versin. arada gir bizleri unutma çok özletme kendini de. inş en yakın zamnda yine güzel haberlerini alırız.
canım bizim düğünün sonraki haftası siz evlenmişsin...görücü üsulumu severek mi evlendin tatlımm🙂
TOPARLANMAK ZORUNDAYIZ HAYAT DEVAM EDİYO.RABBİM HERŞEYİN Bİ SABRINI VERİYOR ER YADA GEÇ.İNŞALLAH MELEGİM HAMİŞ KAYNAR ARTIK YAKINDA BİZİM TOPİK... AMİNNNNNNmerhaba kızlar hepimize sağlıklı mutlu huzurlu hamişli ve bol bebişli bir hafta diliyorum.
defnecim nasılsın senin adet kaçında bizim senle aynı galiba?
yasemincim nasılsın toparladınmı kendini yeni çalışmalara hazırlan bakalım?
CANIM BEN 1.5 SENE kadar lorundum galiba.bünye anca hazırlanıyo galiba.yaseminnn ben evlendiğimizden beri deniyorum sayılır bi evliliğimizin 3 ayı korunum o kadar....
severekk çokk aşıktıkk 🙂)) sen canımm...
sana yakıırı tatlım hem kariyer hemde çoçuk...
bebişin geldiğinde artık elinde bebeginle işe gidersin
şaka tabii tatlım.sende bu azim sabır pozitiflk oldugu sürece herşeyin üstünden gelirsin.ay yerim ben defnemi![]()