biz çikolata iştiyoz bide lolilop bide bide bide okadar bide bitti![]()
oyyy kıyamam ballı lokmam ya
hemen alıyım ablam adres ver bakıyımmmmm yeterki minnoşumuz istesin bide senn isteyin canımı vereyim sizlere ben canımı vereyimm
biz çikolata iştiyoz bide lolilop bide bide bide okadar bide bitti![]()
oyyy kıyamam ballı lokmam ya
kızlarr ben çıkıomm biraz dinleneyimm valla bugünn çok halsizimm hiçbişe yapasımmm yoktu yemek te yapmadımmmmm ne olacak benimm bu halimmmm hiç bilmemuzandiğimm yerde sizinle sohbet ediyommmm sizleri seviyormmmm çok yazmayin ha sonra okuması zor oluyoooo allaha emanet ediyormm hepinizi
adaaaaaaaaaşş demek cinsiyeti belli oldu ay çok sevindiiiiiim Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inş. darısı başımıza...
ayşegül benim çin takvimine göre kız olacak allah bilio içimden geçende o gerçi cinsiyet farketmez ama benim kızım olsun isterim...
[ sıhhatler olsun ablacım şimdiden aeo görüşürzzzzneyse kızlar ben dusa gırıyorum bıraz paklanım adam hastaydı kac gundur kendıme bakamıyordum...opuldunuz
amin ayşemmmm allah herkesin gönlüne göre versin inşallah....
ayy ayşegül ablam mevlam gönlüne göre versin şuan ellerim titriyor ve aglıyom göz yaşlarıma hakim olamıyom ya sen bizi böle mutlu ediyon ya mevlamda seni mutlu etsin teyzesinin minik kuşu sana gelince annenei sakın üzme tamm mı melegim ve bizlere dua ett inşallah sana arkadaş verecem ben allahımın izniyle annen sana emanet sakın üzme yorma onu cok şanslısın sen senin cok ama cok güzel bir annen var melek gibi ikinizi cok öptümm
yok ablam bişi olmamışta müdürü haksızlık etmiş galiba işten ayrılmış odaaa üzülüyorduu
valla baya büyümüş 6+4 günlükken gördük en son kocaman olmuş şimdi 8.haftamdayım nasıl olmuştur kimbilir ....
kız aysem oglusunmu oluyorrrrrrrrrrrrrrrr o masssalah paşa gelıyor demek yerım ben onu yerrrrrrrrrrrrrrrrr
hemen alıyım ablam adres ver bakıyımmmmm yeterki minnoşumuz istesin bide senn isteyin canımı vereyim sizlere ben canımı vereyimm
neyse kızlar ben dusa gırıyorum bıraz paklanım adam hastaydı kac gundur kendıme bakamıyordum...opuldunuz
amin ayşemmmm allah herkesin gönlüne göre versin inşallah....
fıstıklar okumam yeni bitti oğluşumu alıp geliyorumm. sonra yazıcam cvpları grşrz..
meleklerimmm bende çıkıyorum artık hepiniz allaha emanet olun çokçok öpüyorum yarın güzel haberler duymak dileğiyle sizleri çook seviyorum iyiki varsınız.....!!!!