iyi geceler elicim,sende Allaha emanet ol.Insallah rabbim herkesin dualarini kabul etsin.herkese iyi geceler ben kaçar Allah'a emanet olun .....Allah'ım dualarımızı kabul etsin kimsenin duasını boş çevirmesin inşallah....
iyi geceler elicim,sende Allaha emanet ol.Insallah rabbim herkesin dualarini kabul etsin.herkese iyi geceler ben kaçar Allah'a emanet olun .....Allah'ım dualarımızı kabul etsin kimsenin duasını boş çevirmesin inşallah....
İiii geceler tatlm ALLAHN emriyle git kıs kaçma 🙂🙂🙂 aminnnnnnnnnnn bu arada duanı da mühürleyelim inşallah amin amin aminnnnherkese iyi geceler ben kaçar Allah'a emanet olun .....Allah'ım dualarımızı kabul etsin kimsenin duasını boş çevirmesin inşallah....
orjimm benim Allah o güzel 5 duanı da kabul etsin canım Allah razı olsun ne güzel yazmşsın. bebek belli olmaz belirtisiz de gelebilir🙂inşallah inşallah olmuş olsaydı belirtim olurdu oda yok sanmıyom bu ay vardır ablam ama rabbim daha ii bilir hakıma hakkımıza hayırlısını eylesin aminn
hayırlısı canım. tuna için çok çok tşk ederim güzel dileklerine aminnnn🙂mrb elifim geçmişi okuyunca öyle oluyo maalesef. canım tarihini bilsem yukarı çıkarırdım seni ok hemen yapıyım. hadi bakalım inş hayırlısı olsun belki süpriz gelir bebek.
11 mayıs canım önceki sayfalarda yazmıştım ama görmedin sanırım olsun listede altta görünce kendimi birden duygusal oldum bu aydan pek umutlu değilim ama artık nasip bekleyip göreceğiz ....tunanında doğum gününü kutlarım canım nice mutlu yıllara inşallah sağlık ve mutlulukla anne, babası ve kardeşi ile inşallah nice doğum günlerine .....
haklısın canım inş bu seferki sıkı tutunur annesine🙂 yumurtluyondur kız hayırlısı inş..Valla bilmiyorum ama ilk bebeğim düştü ya içmde ister istemz korkular oluyor.İnşallah bi daha yaşamam diyorum.Kasıklarmda bugün biraz ağrı vardı hafif derecede acaba yumurtlama dönemine girdim mi kineeee:??
timam canım ekliyim hemen. pas verene veriyom kız niye öyle dedin🙂) yoruldum da ondan canım yaa yoksa yazarım sana bilirsin.yeni adet tarihim 17 mayıs tatişkom
tabi inş uğur getirir🙂)ay tatlim benide yaz bare yahu bende eksik kalmayim2 haziran regl
![]()
fıstıklar ben çıkıyorum int çok yavaş sıkıldım ve üşüdüm. yarın yorucu bi gün olacak koro çalışmam ve doğumgünü hazırlıkları var malum giremem. hepinizi çok öpüyorum ve seviyorum🙂) AEO iyigeceler...
orjimm benim Allah o güzel 5 duanı da kabul etsin canım Allah razı olsun ne güzel yazmşsın. bebek belli olmaz belirtisiz de gelebilir🙂
Cnm bnm sende AEO çok yorma kendini dikkat et emi.Meleğimz önce RABBİME sonra sana emanet annesi 🙂🙂ii geceler hünkarımı da öp yerime valide sultanımhayırlısı canım. tuna için çok çok tşk ederim güzel dileklerine aminnnn🙂
haklısın canım inş bu seferki sıkı tutunur annesine🙂 yumurtluyondur kız hayırlısı inş..
timam canım ekliyim hemen.
tabi inş uğur getirir🙂)
fıstıklar ben çıkıyorum int çok yavaş sıkıldım ve üşüdüm. yarın yorucu bi gün olacak koro çalışmam ve doğumgünü hazırlıkları var malum giremem. hepinizi çok öpüyorum ve seviyorum🙂) AEO iyigeceler...
![]()
Reklama girdi yaw.Anacm o kadar dalmşm ki mekana şarkıyı dinlemedim bilekizlar ebru gündes su an bir parca söylüyor beyaz show da benden size gelsinnnnnnnnnnnnnn ALDIRMAAAAAA DELI GÖNLÜMMMMMMMMM
oyyy ben yavaş yavaş gideyim yaw saat kaç oldu.

sheker_shey;694559 Cnm bnm sende AEO çok yorma kendini dikkat et emi.Meleğimz önce RABBİME sonra sana emanet annesi :):)ii geceler hünkarımı da öp yerime valide sultanım hahaha[/QUOTE' Alıntı:aminnn canım öpüyorum şimdi hünkarı sağol ablası🙂) bu arada kasık ağrısı yumurtlama belirtilernden canım iyi çalış inş gelsin meleğin öpüyorum🙂)