unıcacm naslsn?? varmı belirtilrn cnm??
canım aynı her şey 1.sivilce basdı bedenımık 2.fena gazım var 3.oramdan sureklı hava cıxır 4.akıntım fazla 5.kasıkda agrı var
unıcacm naslsn?? varmı belirtilrn cnm??
evet canımmm elimizden geldiği kadar takmamaya çalişacazzzzz benn böle tamm kafaya takmakk üzereykeen diyormm memlekete gidecemm ailemii çokk özledimmm hamile kalırsamm dr izinn vemezse gitmeme yada yolda bişeyy olusa felann en ii sii memlekete gidip geleyimm sonra olurr o şekilde kendimi teselli ediyommmayyy ewt makarna bende yapıyım amin olmayanada versin manşallah cok tatlılar ya manşallah rabbim en iyisini verir şimdi bende ütü yaparken aklıma geldi diorum rabbim vermiyorsa bir bildigi vardır artık bende takmıyom olursam olurum olmazsam olmamm rabbim en iyisini bilir o nasıl nasip kısmet görürse öle olsun en iyisi takmayalım yoksa 😀ancing_angry: tırlatacazzz😀ancing_angry:

sevdeee un ica hoşgeldinizzzzzzzzz
hoşgeldin ablacım aaa evet benimde net cokk agırlaşmış yaaaa
sagul ablacım he yapayım eşim sarmısak sevmiyor amatamm yaparım güzel bir makarna anama makarna delisiyim canım cok cekti hoşgeldin bu arada ablaaa
ıncia hoşgeldinnnnnnnnnnnn ablaaaaaaaaaaaaaaaa
makarna ben de severım kızzzz bu gun bır corba yapdım ölüye içir dirilir valla mis misss
len millet ozaman benimde kasıklarımda hafif batmalar var ..adetime 8 gün var ..bende mi hamileyim ..cık hiç inanasım gelmiyor 🙂
ne çorbasii canımmmmm
afiyett bal sekerr şifa olsunnnn🙂tavuk suyunda salcayla tere yagıyla kavrulmus soğanlı mercımek corbası.