ay aman aman pozlara bak sen kocaman olmuş kız bu🙂 valla hamilelik sana çoooook yakışmış.fıstık🙂melodicim sendede benim gibi enfeksiyonel akıntı olabiliyor bazen yanlış hatırlamıyorsam konuşmuştk bunu bi kere benmde öle oldu ve doktor bebekten değil akıntımdan olduğunu söledi cnm hiç endişe etme 3 aydan sonra fitil kullanınca akıntıları azda olsa geçiriyor cnmm
canım benim kısmet değilmiş buay inşallah gelecek ay sevinicez hep beraber. Sen hep böyle umutlu ol yeter🙂kızlar bu ay da maalesef olmadı. Umudumuz başka bahara kaldı. 2 gün gecikmeyle geldi kırmızılar 🙂
canım benim kısmet değilmiş buay inşallah gelecek ay sevinicez hep beraber. Sen hep böyle umutlu ol yeter🙂
kızlar benim int bağlantım sık sık kopuyor bir sorun var ama anlamadım. bir de çocuk odasına yeni oda takımı aldık yakında gelecek🙂 onun için odayı boşaltıyoruz bilgisayarı kurana kadar giremeyebilirim. gerçi dayanamam belki salona kurarız🙂)) grşemezsek kendinize iyi bakın öptüm herkesi...
ay bu arada kızım artık tek tek vurmalardan çok karnımı dalgalandırmaya başladı🙂) çok güzel yaa Allah herkese yaşatsın🙂)
özleriz yaaa olmaz öyleeeeeşimalcim üzülme sakın tatlım henüz regl olmadığın için üzülmek içinde erken sayılır.inşallah regl olmazsın ve pozitif sonucu idrarda göremedin kanda görürsün🙂
lalecim seninde uyuşmaların varmış ama seninde dediğin gibi sürekli oturmak zorunda olduğun içindir.hamilelikte kan dolaşımıda hızlanıyo ama senin işin biraz yavaş anladığım kadarıyla🙂 hiç meraketme kötü bişey yoktur canım
melekçim tam yazını okudum panikledim biran acaba neden kanama gibi bişey oldu diye sonra bir baktımki bizim meloş çoktaaan doktorun yolunu tutmuş bile🙂 bir sorun olmadığına çok sevindim canım🙂