Uzman SühaN
Administrator
NORMALDE 4,5 GUN SURUYODU 2,5 GUNDE BITTI TEST YAPSAM CIKAR MI AYRICA USTUNE GORME OLABILIR MI
Gebelik söz konusuysa tabiki testte çıkar..Üstüne görme olup olmadığını test sonucuyla öğrenebilirsiniz.
NORMALDE 4,5 GUN SURUYODU 2,5 GUNDE BITTI TEST YAPSAM CIKAR MI AYRICA USTUNE GORME OLABILIR MI
Üzülmeyin hayırlısı olsun.Emin olmak için hcg testi de yapınmaalesef test negatıf cıktı 🙁
Peki bu durumda eşimle gorusmelimiyim hamile kalmam için bende düşündüm acaba yumurtam catladigi için mi bu lekeleri görüyorum tawsiyeniz çok önemli benim için. .
testi ne zaman yapmam uygun olur? hemen mi bi kaç gün sonra mı ?? hem kıyafet varken yaşandı hem de 4 gün normal pıhtılı kanama yaşadım kanın akışını bile hissettim. sınavlarım yüzünden stres yapıp erken adet oldum gibi geliyo bana da. risk hiç bi şekilde yoktur di mi çok korkuyorum da 🙁Merhaba mensinizi olmuşsunuz gebelik söz konusu değil.Kaşıntıyla gebeliğin bir alakası yok.İçinizdeki kuşku için plano testlerden yapabilirsiniz..
önerebileceğiniz bi marka var mı hiç bi bilgim yok da eczacıyla gereksiz diyolog kurmak istemiyorum. alıp çıkmak istiyorum hemen 🙁 marka ismi söylerseniz çok sev,n,r,m 🙂Dediğim gibi gebelik söz konusu değil.Sadece içinizin rahat etmesi açısından..Bu gün yapabilirsiniz testi